- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Uj Honor 9 van apron, 140k...

-
-
zombinyul
addikt
válasz
neo_xperia
üzenetére
Flex-szel, gyémánt koronggal.

-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia
üzenetére

-
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87
üzenetére
Nem voltál hülye, csak minden mindegy alapon megpróbáltad.
Blackmirror
A sztory annyi, hogy a G2 esetében volt egy ujjlenyomat taszító réteg a kamera üvegén, ami rettentően tudott karcolódni, persze nem mindenkinek, de ott általános gond volt(nekem nem). Szal kiderült, hogy ez a réteg fogkrémmel/polirozóval leszedhető a zafír üvegről és tádám! frankó minden.
Mikor Aryon kameralencséje tiszta karc lett a G4 esetében, mondtuk neki - mivel úgy is cseréltetnie kellet volna - tegyen egy próbát, hisz a G2-n ilyen segített.....hát a G4-en nem. De mivel amúgy is cserélni kellett volna nem csinált hülyeséget, csak ő lett a tesztalany.....Cryo
sd kártya v belső memória?
Itt sehol sem találtad:galéria, fájlkezelő, gépre dugva? A fájlkezelő/belső tároló/android/data/ itt az összeset nézd át....... -
Cry0
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Skacok.
valaki tud arra megoldást hogy elveszett képek hogyan keríthetőek elő a telefonok ? kint voltunk nyaralni és a képek felének kb nyoma veszek hol ott nem voltak törölve
(Xiaomi Mi5) -
no more
veterán
válasz
Quqesz
üzenetére
Igen, nagyon baró! Még talán egy noteszt rakok majd oda, esetleg számológépet... A többi panel inkább csak widgetszerű, amikre szükségem van, azok kint vannak a főképernyőmön. Inkább a régi lockscreen widgeteket hiányolom MÉG mindig, a mai napig... M7-en annyira imádtam, hogy a lockscreenen ott volt a számológép, időjárás, ilyesmi... Nem értem, miért vette ki a gugli.
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror
üzenetére
Neeeeem, nem tortent semmi

Maradjunk annyiban, hulye voltam. De vegulis megerte, mert csereltek a kameralencset.. De ennel meg egyszer azt nem jatszom el. -
Aryon87
félisten
-
dnelb
veterán
válasz
Aryon87
üzenetére
Most mindannyian tegyünk úgy mintha ezt a hszt nem láttuk volna
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aryon, amúgy nem lehet hogy a G6 lencsén is van 1 bevonat, amit fogkrémmel le lehet szedni mint anno G2 esetében? Ott is volt 1 réteg a kameralencsén, ami tiszta karc lett, de ha leszedted, alatta ott volt a karcolhatatlan zafír üveg. Mondjuk lehet ezt is kispórolták. Erre gondolok
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Tudom és egyet is értek vele. Kíváncsian várom mi lesz az....
-
Aryon87
félisten
válasz
no more
üzenetére
Nekem nem volt semmi hasznom az edge oldallal. Ki is volt kapcsolva..
Amugy van dilemma rendesen belul..
Koltseg szempontjabol a Honor 9 lesz, amit elbir a haztartas a P9 torlesztoje mellett (12k havonta szeptebertol). Viszont nem tagadom, tetszik az S8 is. Fotosban leirtam miert.
Sokkal jobb a fogasa tokban is, nincs az az eles edge lehajlitas. Kijelzoje megjobb. A fotozasi kepesssege nyugozott le, az nem gondolkodik, nem szarozik a fokuszalassal.
Sajnos az LG egyik jellemzoje, hogy neha vacakolni kell vele a helyes fokuszra, mert azok a zold kockak mire beallnak... Es van hogy tobb kepet kell csinalni az adott temarol.
Hejhaj....
Cdak a telenor is elkurvult, durvan 20k lenne havonta az S8...
Telekomhoz nem tudok menni
-
no more
veterán
Végre találtam az Edge kijelzőre valami hasznos felhasználási módot is. Gyorstárcsázás!
Amúgy durva, hogy szinte végtelen mennyiségű panel tölthető le rá (persze a 95% f*szság)! 
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Valamilyen fejlődés pedig fog változást hozni. Anno azt hitte mindenki, hogy a Nokia örök. Senki és semmi nem tudja letolni a trónról. Ma látjuk hol tart. Ennek a 2 rendszernek van kb 4-6 éve még, aztán lesz majd változás is. Erre ékes példa pont az, hogy a mobiltelefon fejlődés megrekedt, igazi innováció lassan évek óta nincs. A változáshoz akkora lendület kell, mint 2007-ben az iphone megjelenése.
-
no more
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Igazából ma már semmi értelme konkurenciát teremteni az Android és az iOS mellé.
Na, ezzel nagyon egyetértek!
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
Quqesz
üzenetére
Igazából ma már semmi értelme konkurenciát teremteni az Android és az iOS mellé.
Ugyanannyira lenne értelmetlen, mint a Facebook ellen indulni közösségi és kapcsolattartó felülettel, vagy az olló ellen indulni a "legegyszerűbb és a leghétköznapibb vágóeszköz" címért.Új technológiához új oprendszer?
Annak már van jövője.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
no more
üzenetére
Azért azt sose felejtsd el, hogy egy rendszert kb egy tucat készülékre optimalizálni nem akkora kunszt, mint ami az androidnál van....és még így is ebhahhák sokszor...Ugyan azt a gyors frissítést akkor lehetne elérni, ha minden gyártó egyedi szoftvert használna, mint pl a Tizen, csak hát látszik, hogy a világ egyik legnagyobb gyártója is hova jutott vele. Ez van, a piacnak az ios és az android kell(kuka lett:windows,ubuntu, firefox, tizen,symbian.stb)
-
no more
veterán
válasz
zombinyul
üzenetére
Hát, ezekből, ami tényleg kurva nagy előny a szifonnak az telefotós kamera, akkor a rendszerfrissítések, amit rögtön megkap mindenki, míg mi szopunk a régiók + szolgáltatók miatt, és a tökéletes biztonsági mentés, ami valamiért a mai napig nem megoldott Androidon. Illetve, hogy az appok jobban futnak, mert iOS-re kötelező optimalizálni, nekünk meg felhányják a Play-re és csá.
És itt az ellentéte. 25 ok, amiért jobb az S8 az i7-nél.
-
no more
veterán
Istenem, ilyen hülye videókat... 25 ok, amiért jobb az i7 az S8-nál...

-
no more
veterán
Király vagy, Aryon! Csak, hogy egyszer kapj egy pozitív kritikát is valakitől itt a fórumon...
Reggeli kávé, feljövök ide és nézhetem a kamera csatát! 
-
Aryon87
félisten
G6, S8+ és U11 kamerapárbaj
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror
üzenetére
Az iPhone fél év múlva is annyit fog tudni, mint 4 éve...
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz
no more
üzenetére
Nekem nem kell Samsung hogy tudjak zenet hallgatni
Speckosabban, de megoldom a tokeletes zenei elmenyt
Amugy dijazom a kezdemenyezest, a rosszabbul hallo tarsaimnak, holott en is a sulyos kategoriat kepviselem. Jelbeszedes szint, megis hallok kozt mozgok mint egy atlagember, es a legtobbnek fel se tunik a dolog
Kamerateszt megvolt, estere felkerulnek a kepek, amint Helltak kuldi a kepeket + haza is erek..
-
dnelb
veterán

-
no more
veterán
válasz
zombinyul
üzenetére
A HTC10 vs S7 droptest volt a legepicebb példa arra, hogy mit is bírnak a mai telefonok... Az biztos, hogy a tajvaniak minden készüléket tanknak terveztek.
Más: Az Adapt Sound feature erre is jó??
Hallássérültek újra képesek zenét hallgatni Samsung telefonnal. -
zombinyul
addikt
válasz
Blackmirror
üzenetére
Na, azt én se. A szűkös színválaszték mellett az volt a mádik ok, amiért otthagytam.

Durva mit kibírnak ezek már. Mindkétszer azt hittem, kuka a kijelző. Azt sehol egy karc se.
-
zombinyul
addikt
Megvolt a második csúnya pofátaesése a telefonomnak. A napokban a gyerek verte ki a kezemből, akkor betonra landolt pofával, most elejtettem, megint pofára esett, de járólapra. Addig nem nyugszom, míg össze nem törik, azt kőlthetem el a gatyám kijelzőcserére.

Pláne, hogy sima fólia van rajta, nem üveg.
Eddig valahogy megúsztam karcmentesen.
-
no more
veterán
válasz
Aryon87
üzenetére
Most látom, ügyesen sikerült szerkesztenem a hsz-t.

Igen, a végén Trunks nagyon király volt! Most is fog vajon Zeno univerzumokat törölgetni? Nem hiszem, hogy Gokuék hagynák, szerintem happy end lesz a vége. Bár, voltak már meglepik az animék világában, pl. Death Note (úr isten, az mekkora sorozat, de imádtam!).
-
Aryon87
félisten
válasz
no more
üzenetére
Nekem a vége volt jó, pláne mikor F. Trunks kapott egy powerup-ot. utána meg üresség, és Zeno rendezett mindent.
Elméletek amúgy vannak arról is, hogy a Főpap se szent, mert a Zeno-k eléggé 2-5 éves gyerekszinten vannak, és a Főpap mozgatja a szálakat..
Az látom hogy a hatása alatt vagy. Azt én is aláírom, hogy örültem mikor az S6 után visszakaptam az S7e-t, komolyan, megváltás volt.
Kíváncsi lennék amúgy arra, hogy ha adtam volna időt a szervizelt Samunak (2 napig volt nálam már), mi lenne most a szitu..
Amúgy az már megy egy harmadik embernek, aki vette, eladja/eladta
-
no more
veterán
válasz
Aryon87
üzenetére
Amúgy esküszöm a Black-saga (Zamasu??) volt az egyik legjobb a sorozat történelmében. Nekem felkerült a Frieza-saga és Baby-saga mellé kedvencnek! Black az nagyon vagány volt a lila aurával, Zamasu meg igazi gonosz, aki mindent és mindenkit ki akart irtani, bármi áron!
No, meg Trunks azzal a félig isten formban...Az bmeg, síp vagy. Látom ám mit művelsz az S7e topikba
[/IMég az újdonság hatása alatt vagyok.
Utoljára ennyire az M7 tetszett, mint most ez. Az is egy ékszer volt. -
Aryon87
félisten
válasz
no more
üzenetére
Fú az komoly volt, bár nem szeretem Friezát. Rosszfiú. Na de ha Frosttal összefog + fúzió, mert valami azt súgja lesz valami ilyesmi, kb mint Black-saga, na ott lesz haddelhadd... Pláne ha frost is eléri a Purpleblue-Frost szintet (ha már Golden-Frieza is van)

Doki: mibajod van?

Az bmeg, síp vagy. Látom ám mit művelsz az S7e topikba

Jókat csinál a Samu, de nah.. -
no more
veterán
válasz
Aryon87
üzenetére
Igen, már várom én is, hülyét kapok a sok hülye filler résztől... Dermesztő nagyon badass lett!

Tudom, hogy jó képeket csinál a G6. Az összes csúcstelefon fasza képeket lő (most már a Sony is), sőt, szerintem egy P10 Lite már simán megüti az S5-S6 szintet is! De ugye, tudjuk, hogy azért a Samuk lövik a legjobbakat!
#síp -
Aryon87
félisten
válasz
no more
üzenetére
Tudom

Én is szeretem húzni az agyatokat
A G6 a maga módján jó képeket csinál. Most nem merülök bele a saját nézeteimbe, azt tegnap kiadtam magamból és tartom is magam hozzá, de stop ez a téma..
Én csak azt az egyet nem értek, hogy az LG amúgy mi a faszt csinál? Milyen elgondolásból tettek bele egy teljesen más, 2 éves szenzort (talán a Mi4c kamerája van benne)?
Mert még ha a G4 vagy legalább a G5 főkameráját rakták volna bele..
Bár lehet olyan ez mint a Dragon Ball, ne keressük benne a logikát..jut is eszembe no more, ma este végre elkezdődik z Erő Tornája

(#36539) akooos: várom ám azt a Honor 9-et nagyon, és akkor a Mate10 még sehol

(#36538) no more: na azt a Note 8-at én is elfogadnám (csiiiittt
) -
no more
veterán
kép!
Ha ilyen lenne, az epic lenne! -
akooos
veterán
Hm, 56 új hsz. Megnézem, csak a szokásos fight
Azt hittem Aryonnak új telója van vagy valami
De ezen a héten még nem 
-
Aryon87
félisten
válasz
Helltak
üzenetére
Ja hogy már 1.5 hónapja? oops, szalad az idő akkor.
Bár ha azt vesszük, hogy a G6-al még nem kezdtem el nyűglődni 2 héten belül, az S7e-el szemben már minden bajom volt...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az biztos, téged nem kebelezett be a sötét energia
Én szeretek variálgatni, meg ráérősen készülődni

-
Helltak
őstag
válasz
no more
üzenetére
1,5 hónapja van S8+om

Tegnap óta van egy U11 is. Elegem lett a fő telefonjaim cseréjéből és az állandó költözködésből. Így az egyik fixen marad hosszabb távon, de lehet mindkettő.
Amúgy az elmúlt bő egy évben kb 8 hónapot használtam Samut, de nem lettem elvakult fanatikus, az tuti
#36530 Aryon:
Nem lehet véletlen, szerintem sokan osztjuk azon barátaid véleményét

-
Helltak
őstag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Már megint művészien unatkoztál, látom!

Gratula, remek kompozíció
-
no more
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Isteneeeem
DD -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Hát ez kurvajóóóóó
: C -
zombinyul
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Ez kész

-
dnelb
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
loool

-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére

-
no more
veterán
Egy Aryon vs kakas meccsre befizetnék!

-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ha ezt személyeskedésnek vetted... az baj.. neked a kakas ikon jól áll, mert mindig kakaskodsz. de a nicknév nem illik hozzá, pláne ha ilyen szadista hajlamaid vannak, és még leírni is rossz
Enyém legalább könnyebb. Meg amúgyis hozzámnőtt, mert ez egy játékosnick eredetileg.
Gogeta avatarja meg jó ahogy van. Egyedi
-
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Telekomosoknak augusztus 31-ig korlátlan a netük!
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nekem is mobilnetem van, csak korlátlan
-
vodrosjozsi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Reggeli kávé, feljövök ide és nézhetem a kamera csatát!

Utoljára ennyire az M7 tetszett, mint most ez. Az is egy ékszer volt.
kép!
Esküszöm kivéreztetlek mindenki előtt