- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz zombinyul #37766 üzenetére
"De az ok nélküli ócsárolást nem csipázom."
Szerencsére ilyen most sem történt. Én leírtam a 7 okot, tényt hogy szerintem miért érne 80kt droid fronton az i7, erre te jöttél az ilyen csicska szánalom 12 éves szintu személyeskedésekkel, hogy nem tudok értelmezni, szelektíven látok, iphone hater vagyok, lóhoz hasonlítottál, fújolok... 5 beszólás... nekem 1 negatív jelzőm sem volt feléd ilyen ez mikor nincsenek érveid.
Mert ezek :
"a kijelző HD létére gyönyörű" ok, és ? attól még fos hd, nem 2012 van hahó
"nagyon erős kamera, az egyik legjobb video felvevétel a piacon" a kamera semmi extra, még a top 3ban sincs benne
"Jack pedig nem csak ezen nincs" attól hogy máson sincs, még nem mentesíti az applet sajnaDe lehet ezt fordítva is, ha ott volna az s8 IOS-al meg az i7 mellette, akkor az i7 hol érne 180kt? Ki venne meg a szánalmas hd kijelzős, óriási kávás, 2giga ramos , 1900as akksis elmaradott telefont ... ?
Ezért mondtam hogy az iOS adja el, mert hardverileg sajnos sehol sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest