- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Tényleg nem vált vissza 3G-re hívásnál, marad 4G... Ez akkor az aksinak is jobb, nem?
(#37901) Soybex: Meg biztos "jobb" a HD hang (ugyanolyan volt, mint szokott lenni).
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Agárd nincs messze fehérvártól, de rácsesztél mert a kocsim szervízben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@Blackmirror : Sörért elkullok fehérvárra?

-
vodrosjozsi
addikt
Egyelőre még nem tudom hogy jutok haua (a vonat sztem kirázva a kibaszott elveszett jegy miatt) de azt már tudom hogy hova megy a feledleges sör amit az imént fogyasztottam el.
Egyet jegyezzetek meg: adler sört felejtsétek el. Mert szar. -
Blackmirror
őstag
válasz
Quqesz
üzenetére
Most olvasom azt a cikket, nekem az a furcsa hogy ezt csak te szúrtad ki a többiek máson rágódnak.
Főleg a marketingen, amin nem is tudom miért vannak megragadva, olyan cég nincs akinek nincs marketingje, ha meg van akkor nem kész sokáig
én nem is értem mit nyámnyognak ezen, lehet hogy meg is kérdem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Nagyon baba

-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
Jó volt a tihanyi kirándulás, tökéletes volt az idő

-
Blackmirror
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ezt samusként nem tudni

A 4-et az LG gyártotta , akkoriban fasza kis telo volt, meg jól is nézett ki , nekem tetszett.
Régen , még a 4 előtt csinált a Samu nexust lehet hogy azért nem emlékszel , de látom közben már leírták.(a másodikat meg a harmadikat) -
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Élből másabb az írásstílusod.
Most meg hogy elárultad hogy Gösserrel vagy a kezedben, 1 doboz sör + tűző nap bőven megteszi a hatását

Ami jó, csak részemről még szokatlan is pozitív irányba persze.
Quqesz:

-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Trump fia beszélt egy orosz diplomatával, aki megsúgta a gps adatokat, majd egy víruson keresztül eljuttatta a nemzetbiztonsági hivatalba, ahonnan egy drón hozta felénk.....meg az asszony is előkapta az üveggömbjét.....de ha ott vagy érezd jól magad!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Veszélyes ám részegen a napon ülni....

-
no more
veterán
válasz
Aryon87
üzenetére
Ezt... Vagyis semmit, de gizda, mert S7E-en van, kínain nincs.
Kedves Ügyfelünk! Màr az Ön telefonjàn is elérhetö ùj 4G hang szolgàltatàsunk, mellyel a jövöben gyorsabb hìvàsfelépüléssel, HD hangminöségben telefonàlhat és akàr hìvàs közben is hasznàlhatja a 4G mobil internet szolgàltatàst. Az aktivàlàshoz kérjük, indìtsa ùjra mobiltelefonjàt.Tovàbbi részletek: www.telekom.hu/4g-hang Üdvözlettel: Telekom
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
G6 űrhajóval?

-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Tyiha

-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére

Úgy látom megsütött a nap 

-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Egy igazi költő veszett el benned

-
vodrosjozsi
addikt
Úgy éreztem kevés, amit adhatok,
Pedig dehogy!
És ma már hol vagy te, és én hol vagyok?Téboly, hogy ott vagy, és én várlak,
Idegen kéz nyúl tested felé.
Csak a vágy ereje halványul el lassan,
S már nem hazudunk egymásnak reményt.Rááád gondolok és újra lááátlak Aryon-LG G6
-
no more
veterán
Kaptam egy SMS-t, hogy aktiválták nálam a 4G hívást!

-
Quqesz
nagyúr
Asszem ebben minden benne van, ami a mobilpiacot illeti, hiába vitatkozunk a csúcsokról
"Ilyen például az, hogy honnan fog előkerülni 13 millió új iPhone vásárló, amikor az okostelefon-eladások 65%-át a 300 dollár alá árazott készülékek teszik ki, a tizedik iPhone meg akár 1000 dolláros árcímkével is nyithat."65%, a 85e forint alatti eladások.....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
no more
üzenetére
Ez érdekes, mert szerintem a gyártók cseszik el v csinálják jól a romban. Mikor kijötta H8-ra az első 7.0 szoftver rosszabb volt az üzemidő, majd pár frissítés után jobb lett. De ugyan ez tapasztalható almánál is, meg más gyártóknál is. Az a fránya optimalizáció(G4 szintén zenész).......
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Samsung Nexus S volt, de a Nexus One után szerintem elbaltázott lett
Ha jól emlészem azzal promózták a mobilos fizetést filmekben.Ez az új pixel nagyon csinos. Kíváncsi vagyok ki gyártja.
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nexus 4 az LG volt és talán az volt legjobb Nexus . Samsungnak is volt valami nexus, talán az első .
-
vodrosjozsi
addikt
Volt anno olyan nexus amit a samsung gyártott? Talán a 4es? Volt valami, de nem emlékszem rá. Ez a pixel 2 nem is rossz, kivsit xperia beütése van
-
Aryon87
félisten
Na ez a Pixel XL 2 már jobban néz ki mint elődje a renderek alapján. Persze továbbra sem lesz nekem olyanom

Holnap délelőtt hozzák remélhetőleg a telefont, nagyon kíváncsi leszek az első benyomásra.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
........és nem.

Leslien
Nem bizony, jó az!
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Buszon? Még le is viszik a segged? Azt hittem már h egy dokinak futja autóra vagy legalább vonat jegyre
-
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz
üzenetére
Igen, de mindjárt jönnek azzal hogy há de az fúlhádé..
Mi6 nekem 7 óra SoT, 18 órákra ment. Mi5 anno szintén 7 órás SoTokat produkált 18-20 órákra. Honor 8 adta a max 7 órát, de átlag 6 óra SoT-jaim voltak vele, szintén 15+ órákra. G6 is 5 óra SoT 15óra közeli időkkel..
És azért én nyomom rendesen..
G6 és Mi6 az már csak mobilnettel mentek a korlátlan net miatt.Szal a kínaiszarok többet adnak üzemidőben..
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Faszbúkom most emlékeztet, hogy pont 1 éve Tihanynál voltam, erre most ma te mész. Így biztos hogy remek képeket hozol, nekem is kiválóak voltak a körülmények

-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
39 fok van ott....uhhhh!
Hamár iphone....rokonoknál voltunk és az éppen ballagó kiscsaj szinte lent sem volt a társaságban. Egyszer a két lányommal felmentünk a szobájába és(nem, éppen nem szénné kefélték) a 2 barátnőjével le sem cuppantak a telefonról(i7). Nézem wtf csinálnak, és bakker instáztak ezzel a milyen fület/farkat/szemet raksz a képen a búrádra! Ne má, 14 évesen! Persze a két lányomnak több se kellett és a "fúdekirály" szleng elcsattant, meg nekünk is ilyen kell!.....aha persze.
-
Aryon87
félisten
állványokat, telefonokat lehet előkészíteni:
Fincsi műsor lesz

[kép] -
w333
félisten
Volt szifonom jó az akinek az kell ... de hogy nem korszerű az biztos !
Sok mindenben le van maradva hardveresen de szoftveresen még inkább

Kijelzővel nem az a baj hogy HD, hanem hogy nagyon fakó

-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Na jól van, örülök hogy tetszik!
Tihany jó hely, jó fotóalany 
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nem lenne rossz, de néha rám is fér egy kis szabadság

-
Lacy6
senior tag
válasz
zombinyul
üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy mi ez az anyagminőség magyarázkodás. Korábban HTC M8-am volt és az után ha az ember kézbe veszi az Iphone7-et hát tényleg egy középkategóriás telefon jut az ember eszébe. Igaz azt a szintet a mostani P9 se üti meg...
Kb. 3 ismerősnek adtam a kezébe a telefont. A főnökömnek azért adtam oda mert őt keresték éppen. Miután befejzte a hívást úgy jött oda, hogy ez milyen telefon mert iszonyat jó kézbe fogni. A többi ismerős is így reagált. Nekem ezért furcsa ha valaki anyagminőségről magyaráz, mert tök mást tapasztaltam. Vagy ezt valóban csak a htc tudja android fronton?
Jah meg ami hangtechnika volt abba a telóba azt szívesen átraknám a P9-be xD -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Tihany mi? Ott is zenélni fogsz?
-
no more
veterán
Azért durva, hogy milyen fotót lő az S7E automatában.

(#37819) Dr. 444Hertz: Na, ez jó hír, hogy ennyire imádod máris!
Az új, mostani telefonokkal nem nehéz összebarátkozni! -
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
P9 tapasztalat:
Eddig a legerősebb telefonom egy Nexus 5X volt, Snapi 808-cal. Sokáig nem kellett annál több, de a Marshall használata alatt kiderült, hogy nekem kell az erősebb hardver.
Hát ez a Kirin 955 és ez a rendszer valami eszméletlen.
Arra szamítottam, hogy süvíteni fog a teló, de az nekem egy új élmény, hogy a billentyűzet nyelvváltása villámgyorsan megtörténik, és nem egy-két másodperc.
És szép a kijelző (Z3C-ben láttam utoljára ehhez hasonló minőséget, de ez jobb), jó nagy (Nexust kivéve az összes telefonom 4,6-4,7" volt), nagyon jól látni a dolgokat.Ujjlenyomat-olvasó, mint a villám.
Egyelőre ennyi.
Még be kell laknom.
De arra teljesen jó, amire vágytam
Mozzarella: holnap megyek Tihanyra, szóval lesz kép valószínűleg

-
no more
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez egy jó kérdés. Sosem használtam iOS-t, úgyhogy nem tudom.
-
natë
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Raw + LR és leteszed az állad. Mások is.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Gratulálok, és sok örömed leld benne!

-
zombinyul
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Csak szemléltetésként hoztam fel, lehet gyenge példa volt.

-
zombinyul
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha pl. Messengeren küldök egy hosszabb videot gyenge nettel, és közben böngészek, nem áll le. Ugyanúgy futtatja tovább a priorításban levő dolgokat, mint pl. egy zenelejátszót.
-
no more
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Így van, amit épp használsz appot, az kapja meg kb a teljes hardvert, minden más megfagy a háttérben, és készül róla egy screenshot. Azért tölt be lassabban alkalmazás-váltóból iOS-en. Viszont kurva jól működik, és szinte nullázza a készenléti fogyasztást.
-
zombinyul
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Így van, meg mert zárt, meg mert sokkal kevesebb eszközre kell optimalizálni.

És mivel nem fut kávéfőzőn is, megkapja a megfelelő optimalizációt, amit Android esetén számtalanszor kihagynak (tudom, ez nem a Droid hibája, hanem a trehàny gyártóké).Droid16: persze, sem a kijelző mérete, sem a minősége nem mindegy. Párom pl. nem tudja megmondani, melyikünk telefonjának nagyobb felbontású a kijelzője.
Viszont igen, láttam már gusztustalanul pixeles HD kijelzőt is, ennyiből igazatok van. De az iPhone kijelzők HD létükre rohadt szépek (nem csak színhűség szempontból). -
Soybex
őstag
Kéne megint egy htc desire hd2 csak most windows/android helyett ios/androidban

-
SybenX
őstag
válasz
zombinyul
üzenetére
Ha már HD kijelző, a5 2015-öt használtam egy hétig cseretelokent ami hd kijelzős és borzasztó volt nézni azt a kijelzőt s7 után. Szinte meg tudtam számolni a pixeleket. Szóval van azert bőven különbség.Bar biztos vagyok benne hogy azért nem mindegy milyen minőségű hd kijelzőről van szó.
-
aprokaroka87
nagyúr
Az ios android vitához annyit hogy, tudomásom szerint az ios azért is gyorsabb mert az előtérben futó müveletek prioritást kapnak a rendszerben.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Quqesz
üzenetére
volt régebben egy másik kisérlet is
vodrosjozsi
Persze hogy laggolt, vki kipróbált vmit, de ez egyedi kisérlet volt, semmi optimalizációval. Olyan geek ötletelés...vicc azért nem volt, mert elkészült, csak hát olyan volt amilyen.... -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
? Mire gondolsz? Nem tudtam összekapcsolni az írásod...
no more
Nehogy komolyan vegyétek. Vki nagyon ráért ilyen hülyeségre....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

én nem is értem mit nyámnyognak ezen, lehet hogy meg is kérdem