- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz neo_xperia #30189 üzenetére
Igen, kivették, csak pdaf lesz.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #30191 üzenetére
Jaja
Megemlitettem a csereutalvany lehetoseget, az ugyintezo nem ellenkezett, de nem sok eselyt latok ra.
(Ha megis osszejonne, az lenne a legjobb dolog).
Kihangsulyoztam, hogy nehogy a TMX-hez menjen a telefon[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #30189 üzenetére
Az vaksi volt, mert a kepeken egyertelmuen latszik hogy kivettek
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #30187 üzenetére
-
vodrosjozsi
addikt
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #30183 üzenetére
Munkás telónak?
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #30182 üzenetére
túl sokat akarok, még a munkás telóm sincs eldöntve
most egy Note 2-be gondolkodomSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #30181 üzenetére
A Kzoommal az a baj, hogy tényleg gány a minőség még egy telefonhoz képest is, főleg mai szemmel.
Akkor már inkább egy QX10 10x-es optikai zoommal 25-ért.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
vodrosjozsi
addikt
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #30179 üzenetére
Ennyit (se) ér a kzoom, felejtsd el
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #30170 üzenetére
Azt szeretnék a Sony-hoz. csak hát 20 ezer ftos tételt egy 45 ezres kamerához...
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Blackmirror
őstag
Szarazandroid
iPhone X@R, iPad Pro
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #30175 üzenetére
Apr.11.en jar le a 2 ev garija, valamit kell csinaljak vele, hogy meg egy darabig kitartson, cseret tuti nem kap. Parom nem akar megvalni tole. Most a Mi5-t hasznalja.
G3 meg mar tetu a telok mellett, pl facebol kilep, atlep instagramra 2 percre, onnan vissza facera, es mar ujra is toltotte az appot...
De ezt kb mindegyiknel eljatsza.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #30171 üzenetére
Muhaha ugyis #aziphonealegjobbmindenmasszar lesz..
Mas: megy be a G3 is szervizbe (keretrepedes most mar 3 helyen + mindta a kijelzo is meglazult volna, mert nyomkodasra latni velek holtjatekot + forr, es lassul mint allat) , es remelhetoleg az utolso szervizlatogatasom LG-eknel.
3. szervize lesz a 2 ev alatt, ketlem hogy csereutalvanyt adnak, mert nincs ugyanaz cserelve tobbszorosen..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kengyel #30171 üzenetére
Hátezmiez?
Rég röhögtem kínomban ennyit.
Amúgy milyen ronda már az Lg mellett az iphone...
Sőt, a G6 szerintem sokkal szebb, mint az S8.
a tartósság "teszten" a fejem fogtam. Ez komoly? Vélhetően jobb? ennyi erővel a Suzuki biztonságosabb autó, mint az Audi, mert a Suzuki acélból van, és az acél erősebb, mint az alumínium -
kengyel
nagyúr
kengyel
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #30169 üzenetére
Még mindig jobban jársz, ha veszel egy lencse elé szerelhető obit.
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #30166 üzenetére
Volt a kezemben...brumszli,nehéz és nem csinált jó képeket. A G4 is jobbakat csinált annál.
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #30166 üzenetére
Nee K Zoom egy krumpli.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #30163 üzenetére
majd erre is kíváncsi leszek
valahonnan csak be lehet majd szerezni. Én még mindig egy K Zoom-ot keresek de sehol semmi..Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Quqesz
nagyúr
Fú srácok, pár nap alatt sikerült megutálnom a win10-et.....az android poros nyomában sincs! Kár, hogy nem rakható android PC-re....(kezdenek eltűnni az appok, és az áruház szerint fent vannak,de se törlés,se újrarakási lehetőség...fuck!). Este nyomtam egy alvó üzemmódot,de hallottam, hogy a proci hűtő megy állandóan....most ez jó, de a képet nem hajlandó kirakni a zárolt kijelzőre,stb....
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #30160 üzenetére
Zsír, akkor van is egy menetrendem
Jövő hét végére remélhetőleg összeáll az anyag a régóta ígért cikkhez, tehát akkor eladom a két telót.
(Van érdeklődő)
A CM1 árából veszek ebay-en egy újszerű Marshallt minden tartozékával, és mehet a teszt.
Nokiámat eladom, a QX10-emet is szintén, mert vannak korlátai (előző tulajt majd megkérdezem, hátha kéri vissza), ebből veszek egy használt QX100-at.
A CM1-et majd kölcsön kérem valakitől, akiről tudom, hogy van neki, és szívesen kölcsön adná egy teszt erejéig.
A Marshallt valamikor eladom, és - hacsak nem lesz egy szrkupac a Sony újdonsága - black friday környékén veszek egy XZs-t vagy XZP-t.Kíváncsi vagyok, sikerül-e a menetrendet betartanom
-
vodrosjozsi
addikt
-
Arcképgyáros
Imádok előre tervezni, de kíváncsi vagyok, hogy az alábbi tesztek mind érdekelnek-e:
- CM1 vs 808
- Marshall London
- QX100 vs CM1 (mindkettőben 1colos szenzor dolgozik)
- QX100 vs XZ Premium (van-e létjogosultsága a QX100-nak c. teszt)
Ha igen, ennek fényében csereberélem a megfelelő készülékeket jókor jó időben.
Bár az első teszt nem kérdés, de a CM1 felől nincs hír...[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #30151 üzenetére
Marton már csak egy marketing gépezet része, de az jól megy neki. Ha meg az ő szemszögéből nézed: döl a lé.....ami meg nem mondható el egy filharmónikus zenészre. Párom unokatesója hegedütanár spanyolban és megvan neki a havi 2500€(általános iskolában tanít!). Nem hitte el nekünk, hogy itt xart sem keresne....aztán nyárom beszélt egy ismerősével, aki komoly helyen zenél és a csóka megmutatta a fizupapírját...teljes döbbenet(kb 140e forint volt)
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #30151 üzenetére
Hát nem is mennék el egy ekkora arcú pénzhajhász műsorára. Van elég sznob itthon aki elmegy ezekre.
De ez a 2-6 ezer eleg baráti.
ja amúgy meg nem kell félned, hogy olyan leszel mint Marton: majd mi visszafogjuk az arcod ha kell[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz Dr. 444Hertz #30137 üzenetére
Hu bakker amit a 2. videóban 1:16-tól nyomsz, az valami eszméletlen jó! Nem tudom miért titkoltad eddig ezeket, de minden elismerésem! Majd 30-40 év múlva mesélem az unokáimnak, hogy micsoda híres zenésszel írogattunk ugyan abba a fórumba annak idején
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #30150 üzenetére
Csak viccelek, huszonöt egy világhírű zenész koncertjénrk a jegyára (nem Edvin Marton, nem 2Cellos és nem André Rieu meg ilyenek, mert ők ma már nem komolyzenészek).
Magyarországon egy átlagos olcsöbb jegyár 2000-6000Ft között ingadozik egy nagyobb hangversenyteremben, de sok ingyenes koncert is van sok helyen, szóval nem kell félnedjövő hét végefelé már rakom föl az apróra
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #30149 üzenetére
huhuuuhuuszonöt rugó??? kimegyek ebből egy Linkin Park-ra a Volt-ra. Tényleg megy arra valaki? persze megértem, nem szoktam egyébként se járni bármiféle koncertre és így nem vagyoktisztában az árakkal.. én hibám
nem tudom még de oké[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #30148 üzenetére
Viccelsz?
Veszel egy 25ezer forintos jegyet, és mellé adom a készüléket plusz 180ezerért...amúgy 25-ért a tied lehet
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #30147 üzenetére
Remek remek. Akkor azért h Én elmegyek egy ilyenre nyugodtan ingyen eladhatod nekem a 808-at.
-
Arcképgyáros
Köszönöm mindenkinek
Quqesz: nekem nincsenek különösebb gondjaim, ultrakeményej már az ujjbegyeim.
Vodrosjozsi: majd egyszer egy nyilvános koncertre meghívlak benneteket
-
Quqesz
nagyúr
Szép volt. Kezeid hogy bírják? Rokonnak a hegedüléstől strapa teljesen. Asszony csontkovács is és néha rendberakta neki, de sokat szenved miatta.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hatalmas gratuláció! Nagyon jó!
-
törölt tag
[link] méregdrága 3310
-
no more
veterán
-
vodrosjozsi
addikt
Azta Oké tudtam a neved de nem kerestem rá.. nem is értem miért nem. Nagyon tehetséges vagy
Ez igen.
Ha lesz fellépésed még a zeneművészetibe akkó' hívjá' má el, szeressük az ingyen koncerteket de tényleg kíváncsi lennék egy fellépésedre.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
akooos
veterán
válasz Dr. 444Hertz #30134 üzenetére
Én most facebookra gondoltam, de holnap, ha nem kell csendben lennem, megcsodálom a tudásod (végre). Az interjú,ami yt-on van téged ábrázol, vagy csak véletlen a név egyezés?
-
Arcképgyáros
-
akooos
veterán
válasz Dr. 444Hertz #30131 üzenetére
Hahh! Végre láttalak/hallottalak zenélni.... De bakker nem a csellódon nyomod, hanem egy trombitán
(nyilván nem vagyok annyira fogyatékos, hogy azt higyjem, trombitálsz a videón )
-
Arcképgyáros
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #30127 üzenetére
azt a macskát hagyjuk inkább, mindenhol ott van és nincs
-
-
akooos
veterán
válasz Dr. 444Hertz #30124 üzenetére
A google alapján egy 18 éves színész vagy. Biztosan tudod, gondoltam megjegyzem
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #30125 üzenetére
Nem láttam, úgyhogy most életre kelhet Schrödinger macskája:
Valós... Ugyanakkor nem valósAryon: nem tudta kiejteni a nevem, és ezzel próbálta az égést elkerülni... Mindegy, akkor és ott vettem a nem létező poént.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Az egy idiota igazgato lehetett. Nekem pl semmi hulyeseg nem jut eszembe a nevedet illetoen.
Viszont igen, a Gorog neveknel van boven hulye vicc[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
abban a pillanatban 1. harakirit hajtottam volna végre magamon. 2. őt öltem volna meg
irritál ha még csak viccből is nyomják ezt de ez van, örülök h csak ezzel tudnak megtalálni ő értük eljött a hajnaljaaaj japánról jutott eszembe: a fast and furious 3-ban mennyire valós a kultúra?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #30123 üzenetére
Szerintem csak próbáltunk valami görögös fantázianévvel előrukkolni...
De hogy ne légy egyedül:
Hagiwara Riku név sem jobb, egyszer a középsulis igazgató harakirizott le engem egy nagyobb rendezvényen...iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #30121 üzenetére
nem csak rád
Pontosan ezért nem szoktam elmondani sehol se.. de hát m1.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
neo_xperia
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #30119 üzenetére
Most hagyjuk abba, mikor egyre jobb neveket dobtok be? Mindjárt a csúcsra érünk 😛
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #30120 üzenetére
Még a végén tényleg rám hívod az arany hajnalt.
-
vodrosjozsi
addikt
-
Arcképgyáros
-
Quqesz
nagyúr
válasz neo_xperia #30112 üzenetére
Inkább Puncisz Fityisz....
-
Aryon87
félisten
Ujabb G6 kamerateszt
Kasya!
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #30112 üzenetére
-
neo_xperia
senior tag
válasz vodrosjozsi #30090 üzenetére
Hát nem Maroch Batosz ?
-
Kasya
nagyúr
-
ocecica
csendes tag
Nem tud valaki valami jó kis kiszabadulós agyalós logikai játékot?
Ezeket már kijátszottam: The Room 1,2,3, The lost city, The hidden World, The secret of grisly manor, Machinarium, Monument valley és még néhányat amikre így hirtelen nem emlékszem -
-
Aryon87
félisten
Fuh
Ugy tudom, az Ulefon jo telo, hat meg ezXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #30102 üzenetére
Ne tomikázz, eljön érted az Arany Hajnal még
Nem félek én a Yakuza-tól. Fiatal maffia azSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
válasz Quqesz #30098 üzenetére
Ennyire nem (bár véletlenül van egy Ferdinándos példányom), de egy ideig annyira érdekelt például a 19.-20. század, hogy TV-n csak az ezzel kapcsolatos csatornákat néztem, plusz van pár könyvem a II. VH titkos német fejlesztéseiről meg hasonló dolgok...
Már általános sulis koromban átnyálaztam a témát, így a középsuli utolsó két évében tanulás nélkül is kitűnő tanuló voltam töriből.
Nem szoktam könyvet olvasni, de ha igen, az biztos valamilyen tőrténelmi regény.vodrosjozsi alias Tomikám: tudod, a yakuzák évszázados tapasztalattal rendelkeznek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest