- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #31899 üzenetére
-
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi #31894 üzenetére
De ez olyan minth egy pasi festi a haját akkor az buzi..
Miért, nem az?
-
válasz
vodrosjozsi #31894 üzenetére
Miért, aki festi a haját, az meleg, nem?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #31889 üzenetére
Ezt a rózsaszín utálatot én se értem. Persze nem a legelőnyösebb egy pasi számára ezt elismerem.
De ez olyan minth egy pasi festi a haját akkor az buzi.. -
dnelb
veterán
volt már? jerry féle g6 teszt
-
no more
veterán
Jól tömve lett a Hardverapro eladó S7, és S7 Edge-ekkel!
-
Aryon87
félisten
-
válasz
no more #31884 üzenetére
Bár nekem van 5 db ugyanolyan fekete H&M-es full fekete hosszúujjúm és rövidujjúm, és kb. ez az összes ruhakészletem, szóval engem hidegen hagy a dolog, de azért a rózsaszínnek is vannak fajtái, amik megfelelő alakú és anyagú ruhával egy férfin is jól áll.
Nyilván itt most kifejezetten az érdekes fajta rózsaszínre gondoltatok, de azért ez szerintem korántsem olyan általános dolog.
Valaki kék ruhában sem néz ki férfiasan. -
no more
veterán
Hopp! Az S8 kijelzője a legszebb és legszínhűbb a Displaymate szerint!
És az első -és jelenleg egyetlen- telefon kijelző, ami HDR Premium minősítést kapott!
-
Aryon87
félisten
válasz
no more #31882 üzenetére
Sexy látvány lehetett vele
A neme az stimmelhetett, csak az identitás nem, amivel nem is lenne gond, de bakker.. rózsaszín telefon..
Én még a rózsaszín inget/pólót nem venném fel.. szoktam is mosolyogni mikor némelyik pali ilyen színű ruházatban feszít, és a barátnőjével sétálgat... szép látvány -
no more
veterán
Most látva egy lány kezében a P9-et, ahogy telefonál, hát szép teló nagyon! Jó az a hátlap.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87 #31875 üzenetére
Jaj te, hogy nem látod az innyovációt az essnyócban!!!!!!
Pont a vékonyság, ami nekem sem jön be egyre több telónál, bár fotón tetszett, de amikor meg kell fogni a virsli ujjaimmal.....nem baj, majd jön a nokia9 és lesz bódottság
Láttam egy szétszedős videót a H8 topikban. Kezdem érteni a Jerry(Zack) srác miért nem tudta ropizni..... -
Aryon87
félisten
Megneztem a westendben az S8-at. Erdejes. Kijelzohe szwp, de tul nyulank. Bagyon vekony a telo, megfogni meg annyira se lehet mint az elodjet, mert borzasztoan csuszik.
Elolrol tetszett, hatul bem. Az ujjlenyomatolvaso meg valoban idetlen helyre kerult...
Nem lesz esnyocam.. -
Quqesz
nagyúr
S8 ár szlovákban, ott kicsit olcsóbb lesz(248e vs 275e)
szerk
no more
nem ittál még kávét???? dehogy olcsó, így is drága, csak a szifon előzi meg. Nem ér ennyit egyik sem... -
no more
veterán
válasz
Blackmirror #31865 üzenetére
Pedig a Tech2.hu eléggé alma fan oldal.
-
Blackmirror
őstag
válasz
no more #31860 üzenetére
"Az elemzett adatok emellett azt mutatják, hogy az iOS eszközökön kétszer több alkalmazás fagy le, mint Androidon. "
Háppperszeeee.
Mondjuk lehet hogy az a baj hogy nem használok facebookot.
Insta se fagyott még le. Nem is tudom mikor indítottam újra a telefont haggggyámá.Mi ez a cikk?!?Ez a tech2 mióta közöl ilyen cikkeket?!
-
törölt tag
válasz
no more #31860 üzenetére
Most hízzon a májam?
Meg sem említették a Sonyt
Jó kis clickbait cikk. Csak egy dolgot felejtettek el, hogy a két legjobban fogyó eszközt hozták fel, mint meghibásodás.
Persze, hogy többet visznek a népszerű mobilokból szervizbe. Mivel sokkal többet is vettek belőle. Szerintem ez a titok, nem pedig a statisztika. Ha nekem vagy egy forintom, és a havernak 499, akkor statisztikailag mindkettőnknek 250Ft van... -
no more
veterán
Az iOS kevésbé megbízható mint az Android. Legrosszabb telefon az S7 Edge, iPhone 6, Redmi 3S, Moto G, meg valami hulladék Lenovo.
http://tech2.hu/ezekkel-a-mobilokkal-van-a-legtobb-gond/
-
Aryon87
félisten
Na a H8 is felkerult a megfelelo helyre, remelem osszejon a projekt..
-
Kasya
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #31853 üzenetére
A szomoru szamuraj klipp keszitesekor meg nem is volt G6
Aprilis egy mar elmult -
Quqesz
nagyúr
na a múltkori autós esethez egy kis adalék....
Aryon
Pont most van egy szavazás a gsmarena oldalon és nem a berendelés az első......(megrendelem 20%, megvárom a teszteket 33%, megnézem mi van még 22%, már mást vettem 24%) -
Quqesz
nagyúr
Azt se felejtsd el, hogy csak előrendelés van a samura április végére....
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #31841 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #31834 üzenetére
A kijelző arány tényleg nagyon jó, viszont nekem a H8 is túl vékony, pedig még tok is van rajta. Felvenni az asztalról nem kedvencem. A G4 is vékony volt, de mivel hajlított volt a hátlap lehetett billegtetni és ezért könnyebb volt a megfogása. Nem csipázom ezt az űbervékonyságot.....
Ahogy írtad pont itt a lényeg: az ujjlenyomat olvasó nem elérhetőség miatt van rossz helyen, hanem mert a lencsét összetapizod nagyon könnyen. Aztán meg írsz egy sms-t/emailt és közben azzal csesztet, hogy töröld már meg a lencsét...Kasya
Nem hiszem, hogy itt is gond lenne, de létező dolog... -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #31833 üzenetére
Na mar csak azert is megnezem az uj hype ujdonsagot. Zsepit vigyek magammal?
-
válasz
vodrosjozsi #31838 üzenetére
Helltak: igen, én is most úgy vagyok, hogy gyűjtök az S8-ra.
Kicsi az esély, hogy más telefon lesz télen. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #31836 üzenetére
Áá, ott mindig kérdezgetnem tőlem:
Tetszik, mi? Mit csinálsz, el akarod lopni? Hé ember gyere visszaaaa -
Helltak
őstag
válasz
Tényleg nagyon kompakt és elegáns.
Még a végén el fogok csábúlni -
válasz
vodrosjozsi #31835 üzenetére
Samsung Westend
Nincs sor. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Miért nem szóltáááál?
melyik üzlet egyébként?
-
válasz
Megfogtam a P10-et is.
Vastag, túl nagy az S8 után.
Az S7E is.
Az XZ-ről nem is beszélve. -
Ma voltam az S8-at tapogatni
Nagyon kicsi a készülék.
Durva.
És gyönyörű. -
Kasya
nagyúr
válasz
Quqesz #31825 üzenetére
Mondjuk ez mar az S6 alatt se zavart, hogy ket szenzorral adjak. Tenyleg nem lehetett az esetek 90%-ban észrevenni a kulonbseget, csak ha valaki nagyon a Pro modban allitgatott...de azt is utoszerkeszti az ember. Szvsz tokmindegy.
S8 7.1-gyel jon?
(#31830) no more : nekem elso szerias volt, elorendelesbol, de szerencsere nem volt rozsaszin. A kijelzocsere utan viszont sikeresen lehetett latni a felso negyed reszben egy hajlitasi nyomot a kijelzoben feher hatternel. A TMX mindent megold
-
no more
veterán
Ezért nem szabad AMOLED-es telefonból első szériásat venni. Sajnos nagyon nagy a hibaszázalék. Gyakorlatilag minden második kijelző hibás... Ugye S6-nál baromi sok volt rózsaszín, S7-nél is voltak problémák, akkor S7 Edge csíkos volt. De pl a Nexus 6 összes kijelzője rózsaszínű... Meg kell várni az első 1-2 hónapot, amíg elviszik a selejteket, aztán minden fasza.
Nekem pl nem rózsaszín az S6, pedig használtan vettem (nem első széria nyilván).
-
kengyel
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #31828 üzenetére
Ezt honnan lehet tölteni ?
-
vodrosjozsi
addikt
Ahh, van új launcher s7-re. Mármint az s8 féle és ez a bixby is király. Lehetne még több ilyen "újítás".
-
Aryon87
félisten
Valakinek van info arrol, hogyan mukodik a feltoltokartyas mobilnet? Valami dominos kartyaja van anyamnak, neki kellene. Koszi.
Quqesz: hol, milyen 7.1.2?
-
Kasya
nagyúr
válasz
Blackmirror #31821 üzenetére
6.0 custom rom és custom kernel alatt vagyok. Itt nincs gond. Meg egy frissitest varok 7.0-hoz és utana atterek arra. Addig a rom keszitok is osszeszedik magukat.
-
Kasya
nagyúr
Wow...nem hiszem el, hogy a Samsung S8 eseten megint szinkalibralasi kulonbsegek vannak.
De legalabb homogenitas ugy tunik rendben van. -
vodrosjozsi
addikt
Jó ez a chameleon run. Persze megint a bénaságom miatt húzom fel magam a picsába
-
Helltak
őstag
Én is túl gyakran váltogatom a telefonokat. Az S7 Edge-et azért cseréltem le, mert unalmasan, szinte tökéletes volt
Eleinte tartottam, attól, hogy megbánom, de szerencsére nagyon jóra váltottam.
Én sem szerettem soha tucat telefont használni, de az S7 család jogosan lett az, nem úgy mint az almáék.
Örülök, hogy most egy olyan telefonom van, amiből alig pár tucat lehet Magyarországon.
Kompromisszum mentes soha nem is volt és nem is lesz -
Aryon87
félisten
Nekem a marka mar bizonyitott mindenben.
P8lite, most a Honor 8.. amugy a P10et is kiprobalnam, de az meg dragabb mint a Mate9Rajottem, hogy nem nagyon szamit mar nekem az ejszakai fotokepesseg, normalis ember nem ejjel fotozgat kint. Ha megnezed a fotos topikot, rajtunk kivul hanyan hoznak ejszakai kepeket? 1-2 elveszett barany kivetelevel?
Meg rlaci sem, pedig a Pixel XL a jelenlegi csucs.Nekem most 1 ami fontos ejszakai fotozasban. A tiszta egbolt. Na arra pesten nem igazan van lehetoseg
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
Aryon87 #31811 üzenetére
Akkor most miért akarod eladni ?
Látod én is havonta cserélgettem a telefonjaimat mert mindegyikkel volt valami kompromisszum, az S7E nagyon jó, és nem is akarom lecserélni
Pedig én aztán nagy telefon mániás vagyok ahogyan sokan még itt !
Mate 9 ugyan az mint a Mate 8, egy nagy tepsi tartalomfogyasztásra, kamerában szerintem gyengusabb lesz mint a Honor 8 ez szinte biztos !
-
Aryon87
félisten
Honor 8al se nyultam melle.
A Mate9 kapcsan mar szimatolgatok a topikjaban + facen is. Jokat irnak rola. Youtuben latottak is meggyozoek.
Tudom hogy a Samu szuper meg minden, de semleges nekem.
+ Mikor a Mate9-et nyomkodtam azonnal belezugtam, pedig akkor meg a G5 volt meg. -
Aryon87
félisten
Mar fejfajast okoz a "milyen uj telefont szerezzek be" c. fejezet
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror #31804 üzenetére
Már sikerült az első pálya 3 csillagra és gyűjtöttem kis kaméleonokat!
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Blackmirror #31804 üzenetére
Miez a chameleon? Meg mi az a hüvelygomba izé.. az nekem is lehet? Valaki világosítson má fel mert nem kapom a pofámba minden egyes reklámban amikor épp ennék
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #31801 üzenetére
Olyan mint a ParaZita....
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!