Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo_xperia
senior tag
válasz #81524480 #66804 üzenetére
Az az értelmezhetetlen hogy miféle parancsra cèlozgatsz,de mindegy is.
Nem elég hogy f.ságot írsz, utána mèg èrtetlenkedsz is...Quqesz, nem tudom hol volt elterjedve ez a sztereotípia,de nem is hallottam még erről.
400mAh-s aksi? Az én gondolataim nem kizárólag az üzemidő körül forognak. Nem mondom hogy nem lenne jó ha kétszer, háromszor tovább bírná,de mi változna tőle? -
neo_xperia
senior tag
válasz Quqesz #66797 üzenetére
Japán autókról csak általános véleményem van, mivel nem igazán van velük tapasztalatom, sőt igazából a környezetemben sem
De elismerem és nagyra tartom a japán autókat úgy általánosságban... csak nem értem a kérdést, hogy jön ide? 🙄
Alper: semmi baj a véleményeddel, csak az értelmezhetetlen megjegyzéseddel (parancsra....🙄🙄).
Remélem legalább Te érted mire celzol vele.🤔nrg_52: llemehetünk erre a szintre ha gondolod..
Van értelme személyeskedni?Kihagytam valakit?
Ha nem, jó éjszakát![ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz Aryon87 #66789 üzenetére
Biztos igazad van....
Te már csak tudod,ha flame-ről van szó v trollkodásról.
Melyikünk is kapott bant több fórumon is?
Neadjisten még véglegest is?🙄
Tudod hogy az is kisebb csoda hogy ezt ide leírhattad egyáltalán...
Sokat nem reagálok a hülyeségeidre, csupán annyit: nem, messze nem a Samsung az egyetlen normális telefon márka, sosem mondtam ilyet. Legalább annyira az a SONY,a htc,az iPhone, az LG..had ne soroljam.
De nem a csijánomipocokmobil meg a többi majdnemolyanjókcsakolcsóbb kínai kacat... -
neo_xperia
senior tag
Látod, én rég megmondtam ezt...
S8-at lecserélni egy kínaira... Nincs nő aki ezt megbocsássa !Viccet félre, úgy tűnik az életben is ugyanúgy a végletek embere vagy mint a telókkal kapcsolatban...
Minap még mindenféle számitó k..nak elhordtad, most meg lánykérésre készűlsz...
Keresd az arany középutat, én szúrkolok Neked hogy minden jóra forduljon !...első és legfontosabb lépés hogy kukázd a kínait, hagyd a p.csába !
-
neo_xperia
senior tag
válasz #81524480 #66572 üzenetére
Persze. A htc és a SONY is tradicionális márkák, elismerem amit letettek az asztalra, még ha most gödörben is vannak...
Nekem csak a csájnéze telefonokkal szemben van minimális ellenszenvem, de ez legyen az én bajom
---aztán majd ha nekem is lesz egy, milyen jó is lesz a fejemre olvasni.Quqesz: javúnék én, de nem megy az könnyen erre vidéken
[ Szerkesztve ]
-
-
neo_xperia
senior tag
válasz vodrosjozsi #66530 üzenetére
Szerintem meg igaz.
Csak bírom az ilyen "egyes felhasználók tapasztalata szerint" hibákat. Én azt gondolom akkor beszélhetünk általános hibajelensègről ha az a felhasználók elég nagy hányadát (mondjuk 20-30%-at )érinti.
A cikkben felsorolt hibák kb biztos hogy minden telefonnal előfordulhattak "egyes felhasználóknál" ..[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz #81524480 #66498 üzenetére
Igen.
És ezzel most mit akartál mondani? Mert kb ugyanezt írtam le én is.
Ha esetleg az én használati szokásomra celzol, állandóan automata fényerőn használom, sohasem teszem repülő üzemmódba, nem használok semmilyen akku kímélő beállítást. Max a wifit szoktam éjszakára kikapcsolni az értesítések miatti.
Wifi és mobilnet vegyes használat, tehát szerintem tök átlagos user vagyok.. -
neo_xperia
senior tag
válasz junior11 #66495 üzenetére
Egy, másfél évvel ezelőtt hasított mint a villám..
Mióta felült a kínai hullámra azóta minden Samsung laggtenger és bughalmaz...
Főleg egy mi8-hoz képest 😃😃
Kali, ott a pont! Aryon folyton sír az S9+ üzemidejére, nálam meg 6- 6 és fél óra SOT van rendre... Tudja ő is, mert szoktuk egymásnak mutatni privátban.
Akkor melyik a valós?
Mindkettő! Sőt, minap láttam egy 9 óra fölötti akku statot facen,meredt is a szemem! 🙄😀 -
neo_xperia
senior tag
válasz Aryon87 #66478 üzenetére
Ha akkora istencsászár volt, akkor miért kellett olyan hamar lepattintani?
Mint ahogy Qukesztől is kérdezhetnèm (sőt, szerintem kérdeztem már), ha annyira szar a Samu, és családon belül látod hogy hasít a kínai, miért nem cserelted már rég le?
Sohasem vontam kétségbe hogy üzemidő terén a kínaiak köröket vernek a normális márkákra. Persze azért nem elhanyagolható szempont hogy milyen minőségű és felbontású kijelzőt kell etetni..
Nekem bőven elfogadható a 6 óra körüli SOT a samunál.
Tudom, mindjárt jön Aryon és elmeséli hogy semmi különbséget nem lát az S9+ Super amoled kijelzője és a pocok FHD (?) felbontású teszkós kijelzője között...
Végül is..🤷w333: én egy percig sem haragszom senkire, csak azért mert nem egyezik a véleményünk. Persze ha normális keretek között adja elő !(még ha hülyeségnek is tartom).
[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz Quqesz #66445 üzenetére
Ugyan, nem az alapján ítélem meg.
De bírom hogy mindig azzal jöttök hogy nem alkothatok velemenyt róluk amíg nem használtam. Most csak azért vegyek egy kínait magamnak hogy utána hitelesen tudjak nektek beszámolni róla? Attól hogy nekem nincs, mèg láttam másnál, volt a kezembe, köszönöm,kihagyom egyenlőre.
Érdekes, itt a topic nagy rèsze sosem használt iPhone-t,de mindenki alkothat véleményt róla. Akkor hogy van ez?
Kutyaszart sem kóstolgatunk naponta, mégis tudjuk hogy szar...
Még ha kissé morbid is a hasonlat! 😀 -
neo_xperia
senior tag
Magasról teszel az önigazolásra?
Akkor főleg nem értem kinek és mit akarsz bizonygatni ezekkel az összehasonlító videókkal..
Pocok vs S9, mi8 vs iPhone X, meg a jóisten tudja..
Komolyan gondolod hogy ilyen szintetikus tesztekkel meggyőzöl bárkit is hogy a kínai cuccod egy ligában játszik a nagyokkal? 😃😃
Biztos nagyon életszerű hogy egy telefon 37 vagy 44 másodperc alatt nyit meg 15 appot kétszer egymásután...
Eszembe nem jutna ilyen tesztek után nyomozni, bizonygatni magamnak ilyen módon..🙄
Komolyan,lesz pár unalmas percem, csokorba gyűjtöm Neked az 1-2 évvel ezelőtti kommentjeidet, amikor minden tesztben az jött ki, minden hozzászólásodban azt bizonygattad hogy az S8 mindenbe a legjobb.
Akkor is ugyanúgy mosolyogtam rajtad. -
neo_xperia
senior tag
válasz Quqesz #66402 üzenetére
Az első sorodra inkább nem válaszolok semmit, épp csak elnyomtam egy röpke mosolyt.
Ami a mondanivalód második felét illeti, félre érted a helyzetet, egyáltalán nem Aryonnal megyünk szembe, sőt az utóbbi időben nem ő a n•1, aki fullba nyomja a bullshitet...
Engem igazából ez a minden alapot nélkülöző kínai fetisizálás és az ezzel járó állandó önigazolási kènyszer b@sz fel. Elhiszem én hogy jó, meg tetszik,meg belefér az árért cserébe nem kevés kompromisszum. De ne akarjátok már megtériteni a fél világot!
Persze hogy van számtalan jó v jobb telefon a samsungtól v mellette.
De ne a nagyfal mögött keressük már, pár éve nem is halott nevetséges és/vagy kimondhatatlan nevű márkàk kèpèben!
Remélem még egy két év, és ahogy jött, olyan gyorsan elmúlik ez a butácska hóbort...[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz vodrosjozsi #66398 üzenetére
Csak nem leszakadt a mennyezet ?
-
-
neo_xperia
senior tag
Komolyan, ha szórakozni akarok csak be kell néznem ide.
Nagyon adom amit akooos írt, én is azt gondoltam hogy Aryont nem lehet alulmulni bizonyos tèren...
De walakinek sikerült.🙄[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz vodrosjozsi #65839 üzenetére
Hatalmas +1!
Ja, és rákocska vèlemènyèt is tolmàcsolom, úgy hogy +2....
Ilyen az mikor a fagyi visszanyal. Csúnya dolog ez a feljelentősdi... -
neo_xperia
senior tag
válasz Intruder2k5 #65770 üzenetére
Azon már rég túl vagyunk. 😀😀
-
neo_xperia
senior tag
válasz Aryon87 #65764 üzenetére
Jobban örülnél neki ha máshol lennék aktív?
Ám legyen,ha ezt akarod.
Nem tudom milyen csemegèről beszélsz, attól ha nem írok ide még ugyanúgy látom ha elszáll az agyad...
Mellesleg nézd már vissza azt is hány kommentem szólt neked,ha már számon tartod a hozzászólásaimat.
Ahogy eddig nem, úgy ezután sem fogom megkèrdezni tőled mikor hová és mit írtatok.
Lehet holnap szófosásom lesz,de az is elképzelhető hogy pár hétig-hónapig ismét csendben figyelek csak.
A közös benne hogy egyikhez sincs semmi közöd...🙄Qukesz: annyit már nem ér,vagy csak nagy szerencsévek..
w333: legyen, lassítják és remeg is. Ha ez a fobiad,rád hagyom.
Végül is én tapasztalom hogy nettó marhaság... 😄[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
Pont hogy soha nem negjelenèsekor váltok, mellé nyúltál! 😀
S8+t tavaly januárban vettem, két hónappal a 9-es széria megjelenése előtt
S9+t meg idén januárban. S10 majd valamikor nyár végén, ősz elején lesz aktuális
De ismétlem: SEMMI hasonlót nem tapasztaltam azok közül amiket írtál..Gyorsabb mint az iPhone XR...
A Redmi xy meg köröket ver az S8-ra....,na ezekre a blődsègekre írtam fentebb amit..[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz Quqesz #65589 üzenetére
Nem, nem. Név marad! 😀
Meg én nem köpködök vissza, szerettem azokat a telókat is. Igazából kényszerből kötöttem ki a samunál. Ha az LG nem kezdi el a G5-el a máig tartó mèlyrepülèst és bakiparádét, szerintem máig azt használnék...w333: asszonynak nincsenek akkora igényei ilyen téren mint nekem,de ha már ő is azt mondja rá hogy sz.r....
Amúgy meg használok közèpkategóriás Samut, céges telóm A5 2017.
Teljesen rendben van, arra is mai napig jön frissítés.[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz Aryon87 #65584 üzenetére
Kösz,de inkább nem próbálkozom tovább..
Kínai=gagyi. És nem csak a mendemondákra alapozok.
Használtam egy hónapig Oneplus telefont, egyszerűen kritikán aluli volt a kijelző minősége.
Feleségemnek vettünk tavaly egy Xiaomit, 24 órán belül meghalt...
Cserébe kihoztunk helyette egy középkategóriás huaweit (Y7 Prime 2018), ha még láttatok hulladék telefont... igazi istenverès..
És akkor a tágabb környezetemben tapasztaltakról nem is ejtek szót...
Szóval nekem senki ne próbálja megmagyarázni hogy "majdnemolyanjókcsakolcsóbb"...
Elfogadom ha másnak megfelel, és tud kompromisszumot kötni ebben v abban.
De a lényeg az hogy olcsó húsnak híg a leve..[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
Ugyan!
Ez törvényszerű hogy a korábbi csúcsmodell nem kap meg minden extrát. S9+ előtt S8+, előtte S7 Edge mindkettőt 1-1 évig használtam,semmi keserű szájiz nem volt a váltáskor. Mindkettő megkapta az akkori főverziot, havonta precízen jöttek a frissítések. Semmi csalódottság nem volt bennem. Sőt, merem állítani hogy túl nagy különbség nincs az újabb modellek javára. S9+ is épp csak hogy minden téren egy picivel jobb mint az előd.
Előtte évekig LG-ket, még előtte SONY-kat nyúztam... Tudnèk mesélni.. Maradjunk annyiban hogy nyomába sem érhetnek a samunak support terèn.. -
neo_xperia
senior tag
válasz akooos #65566 üzenetére
Hát,de szívemből szóltál...
Sokszor nem tudom eldönteni hogy szánalmas vsgy nevetséges ez a 180 fokos pálfordulás...
Aki ilyen szinten túl tolta a Samsung-imádatot, aztán hirtelen egy túlárazott bugos-laggos elavult szarnak próbálja beállítani,amit az aktuális mindennèl jobb márka B ligás készüléke is földbe döngöl.... hát...
Nem nagyon lehet komolyan venni...
A legjobb szó rá: hiteltelen....
(Hozzáteszem nem w333 szemèlyèvel van bajom, hanem azzal amit kèpvisel )Amúgy erre a bolt nyitásra kitèrve: micsoda fantáziadús nevet sikerült találni (lopni?).....🙄
[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz neo_xperia #65515 üzenetére
-
neo_xperia
senior tag
-
neo_xperia
senior tag
válasz Aryon87 #65516 üzenetére
Amúgy viccet félretéve,nem gondolom olyan horrorisztikusnak ezeket az árakat. Mármint a konkurenciához viszonyítva. Meg egyébként sem megjelenéskor szokásom telefont venni.
Majd ha a szokásos első szériás gyermekbetegsègeket kezeltèk és elfogadható árra áll be.
Én a 6/128 S10+t néztem ki. Nyár végére szerintem 200 k körül lesz, akkor benevezek rá.
Qukesz: nálam nem jelentkezik lagg v bármi ami optimalizálatlanságra utal, igaz minden telefon belakását azzal kezdem hogy Nova Launcher fel! 😃[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz vodrosjozsi #65013 üzenetére
-
-
neo_xperia
senior tag
válasz vodrosjozsi #64000 üzenetére
Köszönöm szépen!
Úgy legyen! -
neo_xperia
senior tag
De jól szórakoztam..
Hetek óta nem néztem erre,de megérte.
Látom a nyoMi8 az aktuális sláger, te jó ég...
S8-at,U11-et cserélni rá,hááát...🙄😃Quqesz: egyre jobban azt érzem hogy nem én vagyok a Te embered!
Nálam január óta hibátlan az S8+, egyedül az aksi nem bírja már úgy mint új korában.
Ja, és két hete vettem egy 307-est, eddig azzal is elégedett vagyok (kopp-kopp)..
😃😃😃😃🤣Aryon: annyit is ér?
Hát nem tudom. Minden annyit ér amennyiért el lehet adni. Tőlem akár ma elvinnék 120-ért az enyémet..🤔[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz vodrosjozsi #62102 üzenetére
Dehogy tévesztetted...
Nem profi ott senki, max Aryon,de ő is csak szobor tèmában. 😀
Illetve van még egy alak aki azt gondolja magáról,de ő inkább csak nevetség tárgya újabban...
A tag meg aki leoltott.. hát van egy stílusa,de legtöbbször igaza van, még ha nyersen adja is élő.. -
neo_xperia
senior tag
válasz vodrosjozsi #62097 üzenetére
Kivételesen egyet kell értsek Aryonnal..
Mit szerettél volna bemutatni ezzel a kèppel? 🙄 -
neo_xperia
senior tag
válasz vodrosjozsi #61512 üzenetére
Húú, és még mennyi mindent nem láttál/olvastál....
Néha elgurúl nálam a gyógyszer, és szóvá merem tenni hogy nettó marhaság amiket oda ír.
Ilyenkor azt kapom hogy érdekes, mindig csak én kapom fel a vizet, vajon miért?
Mert mindenki más tudja hogy igaza van....
És ez csak egy csoport..
Hány és hány van ezen kívül ahol ugyanezt jatsza.. -
neo_xperia
senior tag
válasz vodrosjozsi #61510 üzenetére
Van aki máshogy képzeli a tüzijátèkot...
Miért baj ez? 🙄 -
-
neo_xperia
senior tag
válasz Aryon87 #61078 üzenetére
Jaa,ha Te is megerősíted úgy már egészen más...🙄
Tényleg, nem Te vagy az véletlenül aki éveken keresztül szèlsősègesen elfogultnak tartottad w333-at (nem alaptalanul...)?
Ugye nem kell igazoljam ezt?
Most hogy hirtelen "felnyilt a szeme" , egyből mindenben igaza van..🤔
🤡🤡[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
Ez mind szép, csak sajnos a Te szádból kb semennyire sem hiteles...
Olvasd vissza az elmúlt 1-2 évben írt hozzászólásaidat, amikben a samut nyaltad fènyesre...
Most meg úgy váltottál irányt mint a Nagy Vezető a politikai szintèren és hirtelen egy kōzèpkategórias kínai csoda kenterbe veri a Samsung tavalyi csúcstelóját. 🙄
Mi lesz a következő,napi szinten samu szarozás?
Elég egy Aryon, köszönjük.😏[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz vodrosjozsi #61015 üzenetére
Lehet régen jártam suliba,de 120 meg 49 az nálam nem 179🙄
Quqesz: persze,vissza vittük. Még szervizbe akarta küldeni a csaj, meg bevizsgáltatni,30nap..
Na, ekkor basztam az asztalra..
Lett helyette egy másik gyöngyszem: hujavej Y7 Prime 2018 🙂🙃[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz Quqesz #60997 üzenetére
Nem tudom, de nálam ezek a kici kínai tigriszek még egy jó ideig parkolópályán lesznek...
G4-et a feleségemnél utolérte a bootlop, októberben lett volna 3 éves... R.I.P.
Vasárnap délután irány Telenyomor, vettünk neki egy Redmi 5 plus-t.
Élt cc 16 órát. Másnap délelőtt töltés közben egyszer csak sötét kijelző, MI logo..
Nagy nehezen kikapcsolta, onnantól se kép se hang, örökre megpihent..
Úgyhogy ennyit az óccóért szinte ugyanazt tudja szlogenről...[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
-
neo_xperia
senior tag
válasz vodrosjozsi #59324 üzenetére
Nagy nap ez a mai!😃😃
.. ha már úgy is én lettem kikiáltva minden bannok-kitiltások atyjává..🙄🤔#59319 syn7h37ic: Tökéletesen összefoglaltad, minden mondatodat osztom! 👏
[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz Quqesz #59132 üzenetére
Értem.
Csak nem értem.
Nem lobbizok az S8+ mellett, még úgy sem hogy nálam tökéletes.
De a helyedben én már rég túl adtam volna rajta, főleg hogy neked a Huawei/honor vonal bejön..
Én lennék gondban ha most váltani kellene.
G7 igencsak tetszetős,de az a 3000mah-as aksi ekkorra kijelző mellé...
Egyébként az S8 ra is kint van már a májusi biztonsági frissítés egy hete.
Gondolom XEH régiós a telód, azért nem kaptad még meg.
Enyém olasz,de még erre sincs. -
neo_xperia
senior tag
válasz Quqesz #59127 üzenetére
Ne értsd félre,de komolyan érdekel:
Ha tényleg ennyi szopás van az esnyóccal miért nem cseréled le valami számodra szimpatikussabbra?
Valahogy nem sikerült megbarátkozni vele,van ilyen. De szerintem teljesen jól ki tudnál szállni belőle, akár cserèvel, akár eladás útján.
Én a helyedben biztos nem görcsölnèk ennyit vele. Tavaly egy hónap használat után dobtam az OP3T-t, pedig csupán egyetlen dolog zavart benne.
Ha nem akarsz,ne válaszolj, csak tényleg kiv. vagyok. -
neo_xperia
senior tag
válasz Blackmirror #59055 üzenetére
De mikor tavaly leírtam hogy mióta egy-kèt kedves tag a topicra szabadította a moderátorok hadát azóta kalap szar lett, le lettem hurrogva..
Most meg lassan engedély kell minden hozzászóláshoz.
Engem mondjuk éppen nem nagyon zavar már,egy-kèt hetente benèzek egyszer és ennyi..[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #58349 üzenetére
K.b. 😈
😝😝
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest