- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
no more
veterán
Előbb linkelték S8 topicban. Rendesen fejleszti a Samu a Super AMOLED-et. Tényleg sokkal takarékosabbak az újabb és újabb kijelzők.
-
Quqesz
nagyúr
Most már tényleg a hüvelygombáról kellene beszélni.....
Kasya
-
no more
veterán
Hahaha, most Blackmirror (így, szépen kiemelve) lesz megint mérges!
Na, de mielőtt szétszeditek egymást, itt egy kis nyugtató! A mostani heti ingyenes app a Chameleon Run! Aranyos kis ügyességi játék!
-
Blackmirror
őstag
Na már is box van?
Biztos front volt ma, nagyon furcsák vagytok. Nektek is megjött? -
bollizolee
tag
válasz
vodrosjozsi #31787 üzenetére
Ennyi
-
no more
veterán
-
dnelb
veterán
válasz
vodrosjozsi #31787 üzenetére
tudtommal te nem fikáztad, tehát ez nem neked szólt...
-
vodrosjozsi
addikt
Most meg te fikáztad le a többieket azzal, hogy 15-20 éves "roncsokkal" járnak meg bkv-val. Na most azért bazmeg mert egyrészt pontosan ilyen korú fiat-om van és egyáltalán nem roncs. Másrészt aki bkv-val jár lehet inkább azért teszi mert magasról tesz a kocsikra a városban. Erre való a BKV. Monsjuk valaki nem tud megvenni egy sport suzukit se de ha már lenne ennyi pénzem talán olyan kocsit vennék amiben nem a lóerő a legjobb dolog hanem ami megbízható is.. de ez a saját véleményem, nem egy beszólás! Úgy osztod itt az észt a személyeskedésről, hogy közben te személyeskedsz másokakal lekezelően. Nagyon komolyam gondolom, hogy elég volt ebből az egymás pocskondiázásából és a szarozásából. Nem erről szól ez a topic és megkérek mindenkit, hogy ezt itt fejezzük be. Kösz.
-
bollizolee
tag
válasz
neo_xperia #31782 üzenetére
Vannak azok a felhasználók akik csak olvasnak és ritkán szólnak hozzá ,,,és nem szeretjük a "taknyot". Azért ezt a párbeszéde el kellene olvasni úgy is hogy nem fogjuk más pártját. Miért baj az ha nem vagyunk egyformák. Miért kell egyszerre szitkozódni?? Teszem hozzá én semmi sértőt nem mondtam. Az hogy valaki fanatikusan rajong egy dologért azt megértem de ha valaki megkérdezi hogy miért pont azt akkor már lehurrogják. Had legyen már meg a saját véleményem.
Nem bkv ,- val járok. saját magam dolgoztam meg az autómért és nem apám fizette ki. 2005 ben vásároltam 0 km,-rel . Bocs ha van saját véleményem van.
-
dnelb
veterán
válasz
neo_xperia #31782 üzenetére
Ezt sajnos megkell szokni, de általában az fikázza a suzukit aki valami 15-20 éves 500k-s ronccsal / BKV-val jár és esélye sincs beletenni valami jobba a seggét. Akinek drágább autója van, és megdolgozott érte, nem fikáz le semmilyen márkát, tiszteletben tartja a másikat. Nekem sincs semmi bajom a bmwel csak leírtam nekem miért nem felel meg, valamint tudom, hogy nem tartok ott egzisztenciában hogy fenntudjam tartani. Megvenni azt megtudnám, de nem az a nehéz.. Hitelt meg nem veszek fel emiatt...
Amugy egyre jobban izgat az S8, valahol megkéne nyomkodni ...
-
Quqesz
nagyúr
Neo_xperia
Sztem átgázolt a témán -
válasz
Quqesz #31778 üzenetére
A Zeneakadémia gyakorlóépületének a teremfoglaló kártyás rendszere windowsos.
Nem tudom, ki az a hülye, aki nem Linuxot használ ilyen célra, de a lényeg, hogy teremnyitáshoz le akarom húzni a kártyám, erre a fali kijelzőn megjelenik egy rendszerüzenetet, hogy a "program nem válaszol"...
Ráadásul valószínűleg XP. -
Quqesz
nagyúr
Na ha mindenki kifújta magát beszéljünk a......hüvelygombáról
Amúgy ezzel a windows-os autóval nem lőttetek messze. A Fiat konszerhez tartozó Uconnect multimédiás rendszer alapja a windows....van mikor úgy bootol be, hogy nem reagál a hangerő gombra
( bár frissítés óta nem volt ilyen hibám)
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #31775 üzenetére
Nekem semmi gondom nincs a kocsikkal addig míg nem manuális váltóval van felszerelve
-
-
Kasya
nagyúr
Minden auto xar, amin nincs Android
Az almom egy Windows-os BMW vagy Merci.
-
dnelb
veterán
válasz
neo_xperia #31770 üzenetére
nyugodtan töröltesd, már bánom hogy belementem a faszságba megint
-
vodrosjozsi
addikt
Kicsit sok a személyeskedés mostanában.
Mivan mindenkinek megjött? -
dnelb
veterán
válasz
bollizolee #31768 üzenetére
"Hogy lehetett annyi pénzért egy ilyen 140 lovas sportnak mondott izét venni " + a hugyozos képből egyértelmű hogy fingod sincs a sport swiftről vagy bármi ami suzuki, szóval felesleges trollkodás volt az egész, ignoráljuk egymást.
-
dnelb
veterán
válasz
bollizolee #31766 üzenetére
köszi, a suzukit lehugyozo profilkép után már tudom honnan az utálat. gyökérgyerek
-
w333
félisten
válasz
bollizolee #31763 üzenetére
Én ilyen szemétdombokat vezetek naponta többet is ... lehet vele csajozni de nagyra kell nyitni a pénztárcát hogy egy ilyen kaliberű autót fenn tudj tartani és ráadásul még csak nem is megbízhatóak !
Nekem is volt BWM -m de még a régi és megbízható E34 -s a 90 -s évekből, azok még megbízhatóak voltak, semmi más gondja nem volt csak tankolni kellet, ilyen BMW -t vittem már szervizbe és egyéb más autókat is, a szervizszámlán szoktam látni ilyen 600-800 ezer Ft -s javításokat (szóval nem olcsó)
Egy ilyen autót nem nehéz megvenni az a legkevesebb, fenntartásával van a gond
-
dnelb
veterán
válasz
bollizolee #31763 üzenetére
leírtam ember, fék, futómű, felszereltség, kinézet, fiatal kor, ismert előélet, kevés km,alacsony költség, élményautozas. Mit akarsz még?
Mutass már alternatívát ami 8.5s alatt van százon, full extras, max 5 éves, max 70k km, es max 2.8m.. nem tudsz. hidd el körbejartam, ebben a kategóriában nincs tőle jobb.. persze csak suzuki, de ez max a kivagyi gyökereket érdekli, akik megveszik a prémiumot aztán bontott alkatrészekbol tartják fenn mert arra már nem futja... -
bollizolee
tag
válasz
Quqesz #31760 üzenetére
Megbizhatóságba persze hogy jobb a japán toyota. Én csak arra voltam kiváncsi hogy annyiért miért pont egy suzuki. Erre nem tudott válaszolni csak a bmw-t szidta. Senki se kérdezte milyen a bmw. Midenkinek megvan róluk a véleménye. Én tök kulturáltan megkérdeztem miért pont suzuki erre jött a bmw utállat.
-
w333
félisten
Friss képek ... tud ez az S7 Edge naaa !
Régebbi telefonjaimmal kb. 10 képből ha jó volt 3-4, most a 10 képből durván legalább 9 biztosan jól sikerül, hatalmas találmány ez a dual pixel
(#31761) Krisztián
Jól választottál, 1000X inkább mint egy széthajtott BMW amire költeni kell !
-
dnelb
veterán
válasz
bollizolee #31759 üzenetére
Néztem azt is de öregebb és igénytelen belülről. Kínálat sincs belőle, kinntrol meg nem veszek autót. Attól hogy 1.6 még jól megy, rövid a váltó, pörgős motor. De igazából nem akarlak győzködni
Nekem tökéletes.
-
-
bollizolee
tag
-
dnelb
veterán
válasz
bollizolee #31756 üzenetére
szerencse hogy nem vagy a heJemben. hot hatch kategóriában elég jó, akkora fék van alatta mint egy ötös bmwn, futómű szintén parádés (kanyarsebesseg stb), minden van ami nekem kell, futott ülés, bixenon, tempomat, radar stb mellesleg én magamban vagyok, egy bmw méretű lomha nagy autó teljesen felesleges. Ezt mondhatjuk élményautonak, kimehetsz vele Kakucsra, szerpentinre, ad egy kurva jó élményt, a BMW meg semmit, nagy, nehéz, nem fürge. a fenntartási költségekrol ne beszéljünk, kettőstomegu, turbo elkurodik(es elfog) repült is fél milla jobb esetben... mellesleg ez 5 éves, 50k km sincs benne, ismerem az előző tulajt, nem valami németbol behozott, 3 kocsiból összerakott lerugott hulladék, mint a hazai e46 e60 állomány jelentős része. hát kb ezekért..
-
akooos
veterán
válasz
bollizolee #31756 üzenetére
Mert nem mindenki gondolkodik annyira bután, hogy "csakabéemvé". Meglátok egy BMW-t és megmondom neked, hogy idős ember, kurva vagy cigány vezeti...
Viccből én is be akartam mondani, hogy ennyi pénzért már autót is vehetett volna Krisztián, de ez most felbaszott amit írtálAz a Suzuki Swift Sport pedig csúnyán elpicsázna sok autót ha beállna mellé... De nem gáz. Ár érték arányban elég ütős autó.... És egy hasonló kategóriás BMW egyetlen szervizeléséből 3 Suzi szerviz jön ki minimum + 2 full tank.... na mindegy
mondom ezt úgy, hogy se bmw-m, se suzukim....
-
bollizolee
tag
Hát én a hejedben biztos hogy a bmw-t választottam volna. Mintha a suzuki Swift nem lenne tucatkacat.10 emberből 9 nem mondja meg hogy swift sport mindenki sima mezei swiftnek nézi. Hogy lehetett annyi pénzért egy ilyen 140 lovas sportnak mondott izét venni . Nem akarlak megbántani csak kiváncsi vagyok a miértjére. 😃 És nincs bmw-m😁
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Blackmirror #31735 üzenetére
Miva mivan mivaaa?
persze, nem annyian használják, én se de sose volt gondom vele. M1, egy a lényeg: nekem fasza
nekem inkább Note4-nél volt zavaró pláne a led flip tokban mert ott sehogyse akarta érzékelni az ujjamat pulzusmérés szempontjából, de selfie-t simán lehetett onnan lőni.
-
no more
veterán
S8 és S8+ bemutató by Erica Griffin
(#31753) Krisztián: Hű, milyen régi játék az már!
Én is imádtam, főleg a partraszállás volt elképesztően megcsinálva. Sokkoló volt, az biztos, a háború naaagyon rossz.
-
dnelb
veterán
válasz
no more #31750 üzenetére
Nekem tán a cod2 volt utoljára ilyen, nagyon jó hangeffektek voltak benne, lövések a távolból stb. Nagyon áttudtam élni, persze lehettem vagy 12, még jó hogy félelmetes volt
Persze más volt az ingerküszöb, ritka volt az a ház ahol net volt, a mai 12 éveseket már a leszakadó fej meg az ISIS féle kivégző videok se hatják meg kb.. 13 éves lányokat már seggbe b.... szóval ja, más világ van
-
w333
félisten
Pontosan, ismerősömnek volt régebbi Sport Swift (2005+ évjárat) aztán lecserélte egy OPC Corsa -ra de 3 hónap alatt elfüstölte a motorját, garanciában kicserélték de azóta is azzal közlekedik szoktam néha látni, de elég sok baj van vele !
Jah hogy te is a Sport Swift -t vetted csak az ujjúbbat ? jó döntés volt
Bőven elég az a 140LE én nem piszkálnám, max. egy laza chip (optimalizálás) !
Igen az erősebbet akarnám venni, igazából kb. ugyan annyit eszik ... az 1.4 kevés neki szóval pörgetni kell és akkor ugyan annyit eszik mint az 1.6
Szerk.
Kapott új fékeket és új lengéscsillapítókat is, sok mindent kicseréltem rajta ... szóval ezért mondom hogy nem új autót akarok mert lassan úgyis megcsinálok rajta mindent, alkatrészárak pedig elég barátságosak, munkadíj pedig majd megjutalmazom magam egy rekesz sörrel !
-
dnelb
veterán
hát remélem, ebben az ársávban(2.5-3m) még az opc corsa volt amin gondolkodtam,de sajnos motorhibás az összes, vagy kifogok egy jót, vagy nem, és akkor bizony motorcsere... végül elvetettem, 160ig kb egyezőt mennek, felette fogy el a sport. de elég ennyi nekem
max kap egy stage2 módosítást, az kihozná 160-170lóra, de igazából ez a ~140 is bőven elég mindenhova
a leonok nekem is tetszenek, de én maradni akartam a japán vonalon.. mindenképp a nagyobb motorosat vedd, legyen tartalék! nem hiszem hogy sokkal többet enne..
szerk: az szép, mint egy új festés.. -
no more
veterán
Úr isten, mit találtam!!! Régi kedvenc játékom, a PS1-es időkből... Metal Gear Solid. Emlékszem, hogy mennyire sajnáltam Sniper Wolf-ot még úgyis, hogy mennyit szoptam vele, mire megöltem. Kár, hogy manapság már nincsenek ilyen játékok, amiknek értelme is van, története, karakterekkel, amik érzelmeket váltanak ki az emberből. Az biztos, hogy ez a széria mai napig a kedvencem, nincs jobb.
-
w333
félisten
Na igen ... de ez az autó nagyon okos döntés volt
Pörgős erős kis gépek ezek, én is vezettem már belőle sokat !
Remélem cupra-t akarsz
Sajnos nem 1.4 vagy 1.6 (16v) ez lenne a legjobb, 99% városban használom
Illetve számít a fogyasztás és olcsó fenntartás, az 1.6 lenne a legjobb !
Szerk.
Persze nem új autót akarok de azért műszakilag legyen rendben ... extrának nekem a 2 elektromos ablak és klíma pont elég nagy kényelem !
Vectra is így került hozzám Link, majd ez lett belőle !
Szépen kipofoztam és szinte mindent kicseréltem rajta saját kezűleg !
-
dnelb
veterán
köszi
imádom, ez is full extrás, és nagyon harap, 7200ig szépen pörög, kívánja... persze vehettem volna ennyiért 6-10éves e60as bmwt, de tudod mikor.. tucatkacat... meg olyan embereknek van hogy kicsit sem akarok közéjük tartozni. SSS-t meg alig láttam még pesten pl.
Remélem cupra-t akarsz -
w333
félisten
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror #31735 üzenetére
haptic feedback
Ez évek óta van Androidon. Szerintem már a HTC Dream is tudta.
-
w333
félisten
+1 én is ezt mondom, én sem vagyok semmilyen fan ... az kell ami jó !
Egy S8 -al biztosan jól járnál, de olcsóbban akár egy S7 Edge is jó választás !
(#31720) no more
S7 Edge nekem még mindig jobban bejön ... S8 túl vékony az a káva !
(#31724) Aryon87
G5 nem egy rossz fotós masina csak ugye néha olyan "vízfestékszerű a kép"
V20 képei nekem nem tetszettek, kamerában visszalépés még G5 -hoz képest is
Ha jó kamerás telefont akarsz venni akkor Pixel vagy S7 és S7 Edge
-
Blackmirror
őstag
válasz
no more #31731 üzenetére
Virtual home button, haptic feedback
copyyyyyyyyyyyyyy
Amúgy tényleg rossz helyen van az ujjlenyomatos cucc, ezt elrontották. Ha valaki megszokja akkor nem lesz annyira zavaró
Józsi, aki nemisjózsi:
A pulzusmérőt szerintem sokan nem használták, főleg nem olyan gyakran mint pl a homeot az ujjlenyomattal való feloldás miatt és ezért tűnt fel mindenkinek most ez a probléma -
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #31730 üzenetére
Észérvekkel leírtam h eddig nem volt rossz helyen a pulzusmérő, most ugyanoda rakták az ujjlenyomat olvasót.. szóval innentől kezdve nem értem a problémát.
Nyugodtan forgasd ki a szavaimat azzal többre mész. -
no more
veterán
válasz
neo_xperia #31730 üzenetére
Azért ennyire ne kapd fel a vizet, nem kötelező megvenni az S8-at, van más lehetőség -bőven-.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
vodrosjozsi #31715 üzenetére
Ténleg faszság. Nyugodtan tehették volna a felső élére, vagy az alsó sarkára is. Neked akkor is tökéletes helyen lenne. Mert ez csamcsung...
-
Quqesz
nagyúr
Sztem jók lettek az idei telefonok, a többi már azon fog múlni kinek mi jön be kinézetre.
no more
Nem alma kopi, de egyes ifanok még így is bele fogják látni jóltudod.... -
no more
veterán
Végre már egy LG G6 review! Ott van a szerencs a kicsike!!!!
4.5 óra kijelzőidőt tud...
-
no more
veterán
S8 írisz szkenner és ujjlenyomat-olvasó demó. Amúgy csak nekem tűnik aprónak az S8?!
Szerintem nem lehet nagyobb sokkal, mint az S6!
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #31707 üzenetére
En is kivancsi lennek ra, a legmagasabb szinten van fotozasban.
Krisz, pedig a fotosban is nem egyszer jeleztek, mert eszrevettek a valtozast a G5 keoeimet illetoen, gondolhatod hogy a levegobe nem fogok beszelni.
Kengyel es W333 tudja mirol van szo.V20 kepeket volt alkalmam latni, eleg kimagaslo, sot, annal kevesbe van olajfestmeny is. A Mate9 ugyszinten jo kepeket csinal, azt is latni a topikokban.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Pedig a samsung is tudja, hogy xar helyre rakta...
no more
Teljesen egyedi megújult dizájn...inkább szélesvásznú S7edge...
-
no more
veterán
S7 Edge vs S8+ összehasonlítás!
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
no more #31716 üzenetére
Tudod mit fog lépni? Semmit
majd meglátjuk Veletech-en az S8-at. Ott majd méregethetjük a f..
Krisztián: tudod mikor nézem meg h hova kell raknom az ujjam? Soha
automatikusan a pulzusmérőre szoktam rakni az ujjam, simán rátalálok anélkül h ránézek.
Más kérdés, hogy én balkezes vagyok.
Egyébként ha nem akarod h maszatos legyen a kamerád akkor ott az íriszscanner, vagy az arc alapú feloldás. -
dnelb
veterán
válasz
mert pulzusmérés előtt jellemzően megfordítod a telefont és megnézed hova kell rakni, na itt ez hiányzik, ezért lesz maszatos állandóan a kamera.. főleg hogy gondolom sokkal többet használod majd, mint a pulzusmérőt..
ezen nincs mit magyarázni, ösztönösen középre fogsz nyúlni, nem a jobb oldalra.. szar helyen van, kész. ettől függetlenül rohadt jó telefon lett, de semmi sem lehet tökéletes...
-
Cry0
őstag
Skacok a mobilarena honlapja nalam meg mindig szar de csak akkor ha irni akarok
Gepen is wifin is periga netem megvan 240/20
Valaki esettleg valami tippet tudna mondani ? -
no more
veterán
válasz
Amúgy szerintem sincs rossz helyen, bár, még nem láttam S8-at sajnos. S6-on próbálgattam azt a helyet tapogatni és végül is zsebből elővéve simán már fel is lenne oldva a telefon, nem kényelmetlen. Mondjuk az S6 5.1", relatíve elég "kompakt" a mostani telefonokhoz képest (ugye nagyon vékony is). Egy nagyobb telefonon lehet kényelmetlen lenne, nem tudom.
Inkább az tetszik, hogy a Samu végre lépett egy nagyot előre, Infinity Display, és az ujjlenyomat-olvasót sem a szokott helyekre rakta (tehát nem az előlapra, vagy a kamera alá, mint mindenki), így gyakorlatilag teljesen megújult a design, full egyedi lett a telefon, nem lehet semmi máshoz sem hasonlítani. Kíváncsi vagyok, mit lép erre az Apple...
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
no more #31712 üzenetére
Én ezt a faszságot nem értettem sose.. miért mondja mindenki azt, hogy rossz helyre került az ujjlenyomat olvasó. Akinek van s7 vagy s7e sőt s6, s6 edge, s6 edge+, note5 az miért nem rimánkodik a pulzusmérő miatt? Bazzeg, ott volt eddig a pulzusmérő szenzor senki nem rikácsolt h ez szar helyen van, mindenki tudja/tudta használni. Most hogy az ujjlenyomat olvasó van ott már szar helyen van.. egek
szarba csaphatna az ilyen nyugodtan..
-
no more
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #31713 üzenetére
Lehet, hogy akkor azt kéne vennem majd, hogy normális macro fotót lőjek...
-
-
no more
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #31710 üzenetére
Az S8 már szól, ha meg kell törölni a lencsét!
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #31705 üzenetére
Nekem igazából most tetszett meg, és le a kalappal.
(#31706) Aryon87
Nem is a H8-mellé gondoltam, csak úgy megjegyeztem.
-
dnelb
veterán
válasz
Aryon87 #31706 üzenetére
de fotozgatok, attól mert nem posztolgatok napi 400 képet még fotozok. és hidd el, placebo, a te kis hülyeséged, főleg hogy rajtad kivül(meg a topikban 1 ember aki a negatív hsz-eid hatására már belelátja..) kb az egész interneten senki se ír ilyet, és én se látom. amikor összehasonlítottuk a bikásnál, ott se volt semmi diffi, de te már ott is bizonygattad a fórumon hogy de de van. szóval hagyjuk a hülyeséget
az van hogy jött a tél, szarabb fényviszonyok, rosszabbak lettek a képeid, te meg ráfogtad a szoftverre.. itt a jó idő, valahogy most minden teló jobb képet csinál, nem gyanus? gondolkozz már néha
-
-
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #31702 üzenetére
Szürkében volt hozzá szerencsém, de úgy is tetszett. Csináltam vele egy pár képet, engem meggyőzött.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!