- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
Hali!
Ezek a kínaiak tényleg hülyének nézik az embert....
Ebay-ről rendeltem egy tempered glass-t az asszony Meizu Metal telefonjára.
Be is futott az áru. Egy kis probléma van vele, hogy rohadtul nem jó a méret. Nem "ragasztottam" rá, csak mellé tettem.Ebay-en írtam is tört angolsággal az eladónak:
"I Ordered a tempered glass for Meizu Metal. I get it today, but the item does not fit in size, see the photos I attached. (There is one centered, and one right side pass image, you can see the different on the left side of the screen) The tempered glass in this size is smaller a lot than the phone itself. This tempered glass is not for MEIZU METAL."
Erre jött a válasz:
"hi dear buyer ,please don't worry i think the item have right ,you can Put it in the same last one photo place as him. You can put the product in turn posted up, mark (1) is Paste. This product is correct, use no problem, you can try it ,ok? You can also see how the tutorial is operating, Http://v[]youku[]com/v_show/id_XODI1Mzc4ODI4[]html please don't worry ,if you fail i will send you a resend or refund ,i am a responsible seller ,ok? thank."Most én értem félre vagy tényleg azt írta, hogy ez a jó méret és tegyem rá nyugodtan???
Nyissak egy PayPal vitát azt jónapot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Delta Force (2024)
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egérpad topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest