Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
-
nyisziati
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Nincs mit.
Itt egy YouTube tutorial, az első 1,5 perc a lényeg.Utána már csak a beállítások jönnek.
Egyébként ha garis a készüléked, először kérdezd meg a szervízt, hogy megcsinálják-e garban.
Ha nem, csak akkor kezdj bele bármibe is. -
svgyula
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
Mármint mire gondolsz? A GPS ami a kocsiba van az nem 3G-s
és Off-line sem tudom használni. A telefonom pedig kártya és wifi nélkül is simán navigál pontosan. Ja és ezt a Cubot x6 is tudja a mai napig pontosan sim kártya nélkül is. Sokszor segített ki! Főleg amikor Stuttgart egyik perem részén csak ezzel volt "műhód"
Ja azt le is ellenőriztem mert bosszantott! A GPS 2db-ot látott és szakadozott a telefon bent a műszerfal mögött 4-et és abból 3db használt.
(#116185) Outlander
Nem akarom bemutatni, mert ez nem az a fórum csak a hozzászóló ezt írta be "referencia" terméknek. Viszont ha ismered akkor pontosan tudod, hogy a kínai cuccok között is max a c osztályba sorolható. A telefonokkal pedig a doodgee, Bublo stb alatt feltörekvő mögé(ha?). Mivel elavult hardver, gyenge akku, de legalább drágán adják -
svgyula
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
Szia! Szerintem a névjegyek beállításai nem "HTC" függők. Lemented az összeset az SD kártyára berakod az új telefonba elindítod a file-t egy file kezelővel. Ha kész akkor örül és használ! Nekem soha nem volt fenn a kuglin egy sem minek? Minden telóba beraktam a kártyátés megvolt az összes szám. Mindig a telefonra mentek minden számot és időnként lementem az sd-re. A múltkor volt egy ismerős aki azt mondta azért nem kell androidos telefon!!! mert belassul és nem olvassa be a névjegyzéket!
Aztán kiderült, hogy online névjegyzéket használ
Ráadásul úgy, hogy informatikus végzettségű
Hát vannak még csodák!
Ja egy LG G4-ről beszéltünk!

Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dolce Gusto
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és Off-line sem tudom használni. A telefonom pedig kártya és wifi nélkül is simán navigál pontosan. Ja és ezt a Cubot x6 is tudja a mai napig pontosan sim kártya nélkül is. Sokszor segített ki! Főleg amikor Stuttgart egyik perem részén csak ezzel volt "műhód"
Ja azt le is ellenőriztem mert bosszantott! A GPS 2db-ot látott és szakadozott a telefon bent a műszerfal mögött 4-et és abból 3db használt.
Aztán kiderült, hogy online névjegyzéket használ
Ráadásul úgy, hogy informatikus végzettségű
Ja egy LG G4-ről beszéltünk!