- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Elsőre az adatok mentését javaslom utána egy gyári visszaállítást. Ezután pedig az összes felrakott alkalmazásból szedd ki a frissítés "pipát" ha működik használd ha nem szedd le. Nem ez az egyetlen típus ahol a frissítések rendszer újraindítást okoznak. Nagy a valószínűsége annak, hogy egy egy típus megkapja egy adott alkalmazás frissítését amit nem kellene. Tehát ha kipróbálsz egy programot és működik akkor használd! A frissítéseket meg le kell tiltani! De ha rám hallgatsz akkor azt csinálsz amit akarsz ez csak egy tanács volt
Más. Nekem is volt lemerült akku gondom és csak egy buta (áram, feszültség figyelés nélküli) töltő stabil 4.2V oldotta meg a gondot. Az említett akku ~1évet állt úgy, hogy amikor kivettem fel volt töltve! Mivel két havonta szoktam a régi telefonomban váltogatni a két akkut. Aztán használaton kívülre került a teló. Amikor tűzoltásként kellet volna se kép se hangTöltő semmit nem csinált. Az említett Buta töltőn eltöltött pár óra után újra áramképes lett
Ezen segített. Persze az USB-n kijövő feszültség/áramerősség hát hogy is mondjam nem egy bivaly dolog. Ha arról akarja valaki a lemerült akkut bebikázni akkor sok szerencsét! Esetleg járhat úgy mint pár alaplap amivel találkoztam, hogy elfüstöl a csatlakozó környéke jobb esetben. rosszabb esetben az egész alaplap kuka. Én soha nem töltöm gépről a telót
Igaz, ha rádugom jelzi a töltést de az annyira nudli hogy mehetne vele egy napig is. DE nem töltené fel!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest