Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Elsőre az adatok mentését javaslom utána egy gyári visszaállítást. Ezután pedig az összes felrakott alkalmazásból szedd ki a frissítés "pipát" ha működik használd ha nem szedd le. Nem ez az egyetlen típus ahol a frissítések rendszer újraindítást okoznak. Nagy a valószínűsége annak, hogy egy egy típus megkapja egy adott alkalmazás frissítését amit nem kellene. Tehát ha kipróbálsz egy programot és működik akkor használd! A frissítéseket meg le kell tiltani! De ha rám hallgatsz akkor azt csinálsz amit akarsz ez csak egy tanács volt

Más. Nekem is volt lemerült akku gondom és csak egy buta (áram, feszültség figyelés nélküli) töltő stabil 4.2V oldotta meg a gondot. Az említett akku ~1évet állt úgy, hogy amikor kivettem fel volt töltve! Mivel két havonta szoktam a régi telefonomban váltogatni a két akkut. Aztán használaton kívülre került a teló. Amikor tűzoltásként kellet volna se kép se hang
Töltő semmit nem csinált. Az említett Buta töltőn eltöltött pár óra után újra áramképes lett
Ezen segített. Persze az USB-n kijövő feszültség/áramerősség hát hogy is mondjam nem egy bivaly dolog. Ha arról akarja valaki a lemerült akkut bebikázni akkor sok szerencsét! Esetleg járhat úgy mint pár alaplap amivel találkoztam, hogy elfüstöl a csatlakozó környéke jobb esetben. rosszabb esetben az egész alaplap kuka. Én soha nem töltöm gépről a telót
Igaz, ha rádugom jelzi a töltést de az annyira nudli hogy mehetne vele egy napig is. DE nem töltené fel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Renault, Dacia topik
- ASUS routerek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Töltő semmit nem csinált. Az említett Buta töltőn eltöltött pár óra után újra áramképes lett
Ezen segített. Persze az USB-n kijövő feszültség/áramerősség hát hogy is mondjam nem egy bivaly dolog. Ha arról akarja valaki a lemerült akkut bebikázni akkor sok szerencsét! Esetleg járhat úgy mint pár alaplap amivel találkoztam, hogy elfüstöl a csatlakozó környéke jobb esetben. rosszabb esetben az egész alaplap kuka. Én soha nem töltöm gépről a telót
Igaz, ha rádugom jelzi a töltést de az annyira nudli hogy mehetne vele egy napig is. DE nem töltené fel!