Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szili.tamas1
üzenetére
Én is ìgy gondolom! Nekem sem férne bele, tutibszét vágna az ideg ha ilyen bugokkal kéne együtt élnem...Elvégre az emberek többsége azért vesz drágább telefont, hogy ne kelljen ilyen komprumisszumokat kötnie, legalábbis szerintem. Érdekes ez az rendszer kérdés is ..... vegyük pl a 1+1-et. Ugye hivatalos CM és képtelenek összehozni egy "hibátlan" verziót. Persze a korrektség kedvéért megjegyzem vannak elégedett tulajok is bőven a sok elégedetlenkedő mellett.Ott is hatalmas gondok vannak pl lemerült aksi miatt bootlop, kamera probléma, bizonyos verizóknál lefelezett üzemidő, sárguló kijelző stb.... pedig elvileg prémium cucc, talán később...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Energiaital topic
- Revolut
- Milyen videókártyát?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest