- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
wwenigma #90495 üzenetére
Nem vetted észre az iróniát a hsz-emben ahogy Somatom kolléga sem. Én sem a szakmámban dolgozok, de eltöltöttem benne 7 évet. A lényeg, hogy én sem a Samsungot, sem a Zopót nem szeretem. Utóbbi mindig alul méretezi az aksijait. A Samsung meg dizájnban nem gyere be, továbbá nem kelt prémium hatást nálam(!). A TouchWiz-től meg kiráz a wiz...
Még mielőtt a Hongmira terelné valaki a szót... igen ebbe sem ártott volna nagyobb telep. A powerbank pedig egy csökött megoldás. A Huawei, Oppo, Sony hiper gyors töltése pedig még kiforratlan és ki tudja hogyan hat valóban hosszabb távon az aksi élettartamára. Az meg, hogy 15-45℅-ig gyors a töltés aztán meg csepp töltés... meglássuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Fejhallgatós találkozó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Szólánc.
- Hobby elektronika
- Diablo IV
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 17 Air 256GB Space Black Bontatlan, aktíválatlan!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4479
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest