- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krics
tag
Hali, en most egy UMI C1-et nyuzok egy hete, szerintem nagyon nem losz melle vele, egyedul a HD kepernyofelbontas, ami hagy nemi kivannivalot maga utan - nekem kicsit pixeles az 5.5 incs. Maskulonben teljesen rendben van, gyors es pontos a gps, az aksi is kihuzza nalam masfel - 2 napig is, ha nem jatszok vele. (Amugy nekem csak 1 jatek van fenn, a candy crush saga, de azert az igazat megvallva, ha abba belefeledkezem, az rendesen le tudja szivni az aksit, de ez ugyanigy volt a thl w8+-on is.) Es egyelore a romot se kellett tul sokat csesztetni, eleg jol optimalizaltnak tunik, az egy gb ram se volt eddig keves, tegnap szamoltam meg, a recent appok listajaban 23 alkalmazas volt - koztuk viber, skype, google+, here, index,gmail, play, kamera, aliexpress, gallery stb, es siman akadas nelkul vitte a candy crusht is 24.nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Netfone
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest