- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabili74
aktív tag
Skacok, segítség kellene. Olvasgatok, nézelődök, barátnőmnek keresek telefont, de ami jó, az ugye 5 colos. Szerintem neki az nagy. Szóval, kellene valami kisebb, de jó, ami hardverileg is erős, és szép is (no meg fehér - én meg lassan kopasz
) és lehetőleg a gatyám ne menjen rá. Az sem lenne baj, ha európai beszerzés lenne.
Másik, egyre több helyen látom, hogy vagy azt ígéri az eladó, hogy vámmentesen jön, pl aliexpressen láttam egy ilyet, vagy Panda: Import Tax & VAT Insurance leírásban.
Ha jól értelmezem, azt írja, hogy ha elkapják a vámon, akkor a telefon teljes árát visszatéríti? És ez igaz bármelyik szállítóval?
És még valami, a TNT is gyors posta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Philips LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest