- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
válasz
aytukabozs #87903 üzenetére
Nem akarom ezt a xino-t fényezni, de én áprilistól használtam mostanáig, amíg a lead1-et meg nem vettem, de semmi de semmi bajom nem volt vele[mint írtam tévézek a telón ehhez kevés volt a 2 mag, ezért váltottam]. Nem fagyott, akadást nem vettem rajta észre ha igen, akkor csak olyankor, mikor nekiállt 1-2 appot frissíteni és az amíg le nem futott akadt 1 kicsit a droid meg elgondolkodott. Amúgy általános használatra, telefon, sms, esetleg youtube-os zenehallgatás, + 1-2 nem nagy erőforrásigényű játékra (subway surf, hill climb) alkalmas.
A kisfiam bevitte a suliba, minden osztálytársa ilyet akar vennipedig van ott xperia, samu stb.
Vettem hozzá egy általános 4 colos bújtatós bőr tokok 2e ft-ért, ezt még tudom ajánlani, mert így csak berak zsebbe, akár kulcs mellé is
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest