Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

Na itt van nálam a THL T6S. Fura, vegyesek az érzések, de tetszik főleg az ár arányában. Ami nem a telefon hibája: nekem az 5" nagynak tűnik, persze most ez a trend. Az alább leírtak kb 5-10 perc nyomkodás utáni észrevételek.
    Kijelző: valóban mondható pixelesnek is, de ha nem 30-40 cm-ről nézzük nincs vele gond. Gyorsnak tűnik, de miért ne lenne az. Ami negatívumnak tűnik, de eddig minden "noname" telefonnál ezt vettem észre: a mikrofonja tompábban hallatszik egy másik készülékben hívás közben, mintha bármilyen "márkás" készülékről beszélnék. Több készülékkel is kipróbáltuk, és nem csak én hallom így.
    Legnagyobb negatívum: a töltő. 500 mAh-s gagyi.
    Akkor lenne igazán jó vétel minden ilyen ha nem lenne áfa, és nem 250 lenne a $ most. Ez kb 225-230-as $ árfolyamnál lenne jó, áfa nélkül.
    (azt hozzá kell tenni, hogy én nem vagyok tisztában azzal, hogy itthon milyen készülékeket lehet kapni max 40 ezerig)

Holnapra be kell állítsam mindenestől a kütyüt az új gazdájának, ezért lenne néhány gyors kérdésem:
    Van-e ezen a telefonon is valami 2-3 gombos menü, ahol tudom hard resetelni? Érdemes -e feltenni valami más romot?

A másik nem ehhez kapcsolódik teljesen: mostanában már minden telefont megfognak a vámon és kell áfát fizetni, vagy véletlenszerű a dolog? ( félreértés ne essék, nem kikerülni akarom, csak ha mindegyikre megy áfa akkor a rendelésnél ezt 100%-ban figyelembe kell venni)

Új hozzászólás Aktív témák