Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• uniqm1

tag

Sziasztok!
    Tanácsot szeretnék kérni. Van egy májusban vásárolt Lenovo S660-am, ami eddig tökéletesen működött, ma viszont szegény úgy gondolta, hogy fejest ugrik a padlóra, de ez nem bizonyult jó ötletnek. A tok megvédte, nem tört be a kijelző, viszont az ütődés hatására elszállt az antenna. Minden tökéletesen működik (a wifi is), a SIM kártyákat kezeli, de a mobilhálózatokat nem látja. Jobb híján megpróbáltam különböző helyeken kocogtatni, egyszer sikerrel is jártam, mert visszatért mindkét hálózat, de miután visszaraktam mindkét kártyát, meg az akksifedelet, megint eltűntek a hálózatok. Szóval kontakthibának tűnik, ami talán könnyen orvosolható,de kissé tanácstalan vagyok. A lehetőségeim:
    1 - Visszaküldöm garanciális javításra. A Tmallboxtól vettem - nem tudom, mennyire megbízható ezen a téren a Justin gyerek, én a megrendeléskor nem voltam vele elégedett 100%-osan. Ráadásul szerencsém volt a szállításkor, mert khmmm... "átcsusszant" a határon. Ez viszont most balszerencse, mert ha jól tudom nyilatkozni kell a küldemény feladásakor a tréfa korábbi megfizetéséről, ami most nekem nem állna módomban.
    2 - Itthoni javíttatás - Ez esetben tudtok-e ajánlani valakit - lehetőleg innen a ph-ról, aki normális áron elvállalja?
    3 - Ha leírás alapján könnyen javíthatónak tűnik, akkor az SK. szétszedés is szóba jöhet. - Bár nem ez a szakmám, de nem idegenkedem ettől a verziótól sem, ZTE Blade-ben meg Xperia Miniben már cseréltem érintőpanelt. Azokhoz viszont volt videó, úgy könnyű volt. Az S660-ról viszont nem találtam semmi ilyesmit, anélkül kissé félek nekiesni.
    Mit javasolnátok?

Új hozzászólás Aktív témák