Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaud
aktív tag
Ha fontos az akkuidő, ne ezt vedd neki. A maximum amit ki tudtam hozni belőle, az az 1 nap 13 óra, és ennek nagy részében képernyő háttérvilágítás minimumon, wifi-mobilnet off. Ha nem gond a naponkénti töltés, akkor viszont nyugodtan. Orosz fórumról vadászott cwm-et flasheltem rá , majd abból supersu.zip-et, root tökéletesen működik. Fényerő ok, hangminőség ok, hangerőt mobileunletools-al felzavartam maximumra, így már az is jó. Kamera átlagos, nappal kifejezetten szép képeket lehet vele lőni. Nekem fehér van, szerintem kifejezetten esztétikus készülék. Kérdezni lehet, ha valami még érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro - 256 gb, titán kék, független, 90%-os akkumulátor
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő