- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
WOT-H-A-C #83345 üzenetére
Én csak annyit kértem (tulajoktól egyébként) hogy ha már mindenki antutu pontszámokkal rohangál, egy batteryt is tegyünk már mellé. Biztos másokat is érdekelne, aki vásárlás előtt áll. Sőt, szerintem minden teszt és lerás esetében az kéne legyen az alap, hogy sebesség/battery teszt, és utána jöhetne a fogalmazásóra.
Simán el tudom képzelni, hogy azzal a kijelzővel és azzal a soc-kal a maga 3,1Ah-s aksijával a Honor nincs nagyon lemaradva, különösen ha a T5000-es körül van valami sundám. Eddig 3 leírást olvastam róla, és mindhárom két napot említett, ami számomra meglepően kevés. Mellesleg ha egy telefon direkt az üzemidőre van kigyúrva, nem fura, hogy sehol nem látni ilyen teszt eredményt, annak tükrében, hogy ha egy telefon a sebességre van kigyúrva, akkor 3 pecre rá hogy az első napvilágot látott, már tele a net a sebességteszt eredményeivel?
Nyilván ha valakinek nincs rá 10 órája hogy battery teszteket futtasson, én megértem.szerk: a jelenlegi sajátomhoz is hasonlítanám, ha szabad...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- OpenWRT topic
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest