- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland78
tag
Szóval akkor az ígért beszámoló a Huawei Honor 6-ról.
A csomagban volt:
- USB kábel
- Töltő (az EU adapter-t kifelejtették)
- Kijelzővédő (elvileg Gorillay Glass3) előre, hátulra
- Leírás(ok)Gyönyörű vékony, csillog-villog, a korábbi concorde 5700 után megváltás volt a mérete.
Kényelmesen elfér a kezemben, hüvelykujjal elérek mindent, nem kell két kézben tartani.
Külön tetszenek az ikonok és a wipe-olás az oldalak között.Mivel root-olásban tökéletesen nab vagyok, így kb. 3 óra olvasgatás, xde fórumozás után jutottam el addig, hogy sikerült rootolni
Sikeres google telepítések, szinkronizálás után végre van egy használható telefonom.Bemásolgatom a "szokásos" Antutu-s screen-eket, hogy lássuk tényleg galád erős masinával van dolgunk:
Amit észrevehetünk, hogy multitasking-ban és ram sebességben ugyan alulmarad, de én ezt kb. nem vettem észre semmiben.
Játék alatt nem teszteltem még, mivel nem vagyok egy nagy játékfüggő (egyelőre). Ha valaki esetleg ajánlana 1-2 free játékot, amire kíváncsi vajon hogyan fut, akkor azt szívesen megnézem.
Biztos csomó mindent kihagytam, de így 3 órás rootolás után, este fél 10-kor nem nagyon volt több energiám. Tanácsokat, ötleteket várok mit nézzek még meg, miről számoljak be az érdeklődőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest