- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
Hali
Baratnom rendelne telefont, ketto kozott vacillal: Elephone P2000(ez tetszik neki jobban) es Xiaomi Redmi Note (ez van nekem is)
Keresem hozzatok, hogy irjatok erveket egyik-masik mellett, mi miben jobb, miben gyenge.. Szokasos pros-contra dolog. Gondolom, hogy a Note lesz a befuto, de szeretnem merlegelnia tapasztalatokat a p2000-el kapcsolatban is. Visszabb irta valaki, hogy sok gondja van (system) es hogy hamar merul. Most csak lassu mobilnetem van, igy nem tudok utananezni a telefonnak.
Elore is koszonom a segitseget, valaszokat akar ide(esetleg masnak is segit) akar privatban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest