- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
gipsztigris #82783 üzenetére
"gyanúsan olcsó a Snapis 1S!" -ezt viccbol irtam! Azert tettem oda smiley-t.
Gondolom, az F-Secure-t is zavarhatja, hogy keveset cikkeznek mostanaban roluk, kerestek maguknak valami kutyacsontot. Azt viszont nem hiszem, hogy a tobi gyartonak a keze lenne benne, mert nem tudhatjuk. Sot, tuti nincs is. Kell a penz az F-Secure-nak is, mint mindenkinek.
Az viszont tuti, hogy azert gyujti a kis sarga az adatokat, mert hasznalni akarja valamire!
Azonban ez a tuzfal otlet mozgatja most a fantaziamat... ha csak annyit er el a cikk, hogy az emberek elkezdenek foglalkozni ezzel, es tuzfalat hasznalni az okostelon, abbol jo dolog is sulhet ki. (No nem az itt utalt Samunak, az idiota rootolhatatlan telefonokkal.)
(#82790) Dominó85 válasza wwenigma (#82786) üzenetére
No mert a Samsung és iPhone ujjlenyomat scannere a telefonon nem küldi tovább a scanner képet... Dehogy nem.
Ezt nem tudhatod! Szerintem legalabbis nem tudod bizonyitani, inkabb csak rosszindulatu feltetelezes!(#82791) wwenigma válasza Dominó85 (#82790) üzenetére
Ti meg kevesebb chemtrail-es cikket.
Miert? Az van, nem? Azok tenyek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest