- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin555
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #81542 üzenetére
kis infóra, támogatásra még szükségem van: nem az ár a döntő, nem ezer, se nem ötezer forinton múlik, hanem, hogy igényeimnek legjobban megfelelő telefont találhassak, remélve a prohardver fórumos támogatást is a döntésemhez, korábbi (telefon, PC alaplap stb) kérdéseimben is (3 évente teszem fel ezeket, nem 1 hetente) szóval hasonló egyéb kérdéseimben is megtaláltam azt a szakértő de kedves normális fórumot + tagokat akik építő szándékkal hasznosan segítettek. 5 coll körüli telót keresek, nem a jelenleg kapható leg-prémiumabbat (nem a pénz miatt hanem 90-130 ezer ft-ot telefonra mint eszköz magára már nem szánok) stabil normális vállalható középosztálybeli hardverrel, telefonos lehetőségekhez mért viszonylag jó fényképezővel, nem alulméretezett akkuval, lehetőleg cserélhető akuval, hogy lehessen zsebbe egy pótakku vagy ha autóstöltőn túlmelegszik és elkezd romlani az akku, relatív jó GPS-szel, eddig A-GPS is elég volt de csemege opciónak izgatja a fantáziámat a ruszki glonass. eddig néztem a LG-G2-t, a hátlapon levő hangerő gombokat nem tartom praktikusnak mert vastag szilikon tokot szeretek használni, TETSZIK a xiaomi redmi, a Snapdaronnal, mert talán ahhoz több android frissítés jön, néztem még a ZTE v5 red bullt, és mosteszembe jutott a galaxy s3. lényeg: természetesen nem akarok itt "nyűglődni" túl sokáig, és igaz, hogy bemásoltam kérdéseimet több helyre.. nagyon kultúráltan figyelmeztettél erre ezért hadd kérjek én is nagyon kultúráltan elnézést, ha esetleg kellemetlenséget okozhattam ezzel. tehát, nyitott kérdés lenne még, hogy jelenleg, olyan 60.000 ft környékig mi az a teló ami 5 coll, jó fényképező, stabil,, frissítést ígérő proci.
köszi mindenkinek az eddigi tanácsokat is!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest