- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Olvastad ugye amit írtam volt ott szó típusról? A prestigio telók nem arról híresek, hogy a legújabb technológiát használják sőt! nézd meg a paramétereit. A hozzászólásomat erre írtam! Az hogy egy akkumulátorban milyen összetevők vannak te megtudod állapítani tapogatással? mert ha nincs otthon kémiai laborod akkor csak abból indulhatsz ki amit rászitáztak. Erről meg csak ennyit.................... Se te se más itt a fórumon nem ismeri az akkumulátorok gyártási technológiáját a tulajdonságukat meg csak tapasztalati úton lehet lemérni. Tehát azt hogy mi van benne még akkor sem tudod megmondani ha felboncolod! Tehát akkor mit is írsz a "Silicon anode li-polymer"? A feljebb belinkelt táblázat alapján nincs akkora különbség közöttük ami a azonos méret mellett a dupla teljesítményre utalna. Amit írtam az a "szitázás szerint" mindegyik Litium-ion akkumulátor. A lap alján a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest