Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impair1980
aktív tag
válasz
Laza... #80931 üzenetére
Az az igazság, hogy a telefont sem ismeri fel a számítógép. Amikor rádugom, akkor van csippanás és utána csak folyamatosan csipog 2-3 másodpercenként.. Ahogy az előbb is már írtam felcsatlakozik, majd lecsatlakozik és ez így megy a végtelenségig. Magát az eszközt nem látja. Az mtk drivert már feltettem, amikor először flasheltem, akkor felismerte az THL 200W telefont, de azóta nem, csak folyamatosan csippan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 6
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Csak Pénteken Honor Magic V2 16/512 GB - purple lila - hibátlan + gyári magic toll (pen)
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest