Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
wwenigma #77957 üzenetére
G4S-t nem próbálam, csak nézegettem amiket írtak, szokásos gyorsan fog pozíciót de hajlamos menet közben a szomszéd utcára tenni. Itt van egy kis írás a G4S-ről, audió minősége nem valami jó, BT-n keresztül sem. Wifi néha bugzik. GPS közepes. Apró bosszantó szoftverhibák Jiayu szokás szerint, lehet hogy a szovjet hősök előbb teszik rendbe mint a gyártó. Úgyhogy inkább nem mertem belevágni.
Meglátom a ZTE milyen lesz, egyébként sokan ezek között vívódnak: redmi 1S, G4S, ZTE Red Bull.
Megkérdeztem Justint skype-on, azt hazudja hogy tényleg wcdma. Utána kérdeztem hogy mikor fog belőle kapni hogy azután elküldje nekem, azóta hallgat.
Notif. lednek a home gomb gyűrű alakú fényét használja, menüben lehet állítani hogy mire jelezzen.
Itt van egy orosz tesztecske, ahogy nézem az övé 1G ramos és TD-s 3G, de a többi az állhat erre is. Az oroszok egyébként azt javasolják hogy az orosy -> angol fodítást bing-el csináljuk mert a google néha vicceset produkál. Egy kicsit tudni orosz, ezt aláírom, volt hogy pont az ellenkezőjét fordította mint az eredeti szöveg, ami néha gáz lehet (pl. volt hogy egy leírásnál fordította hogy wipe kell mindenképp, az eredeti szövegben meg az volt oroszul hogy semmiképp nem szabad wipe-olni mert féltégla lesz és nagyon nehéz visszahozni)
Kiderül minden ha megjön, majd cseszegetem Justinkát amíg el nem küldi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest