- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompkins
tag
Sziasztok!
S.O.S. szükségem lenne egy 2 SIM-es telefonra, mert a sajátom kijelzője ma betört, nem érzékel semmit (XiaoCai X9, amúgy nagyon szeretem, a törés sajnos az én hibám).
Mivel a telefont 8 hónapja minden gond nélkül használom, azóta nem nagyon nézegettem, hogy milyen újabb/jobb készülékek jelentek meg tavaly óta.Tudtok 1-2-t ajánlani?
Maximum 50e Ft-ot költenék rá, 4.5"-nál ne legyen nagyobb kijelzője és az eddigi tapasztalatok alapján jól használható készülék legyen. Ennyi a fő kritérium, kérlek, ajánljatok egyet-kettőt, aminek érdemes utánanéznem/amit érdemes lehet megvennem!Köszönöm előre is!
Üdv,
T.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest