- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endell
csendes tag
Sziasztok!
Boldog tulaja lettem egy Cubot GT99-nek.
Eddig lekopogom () minden rendben ez alatt a 3 nap alatt. Írok róla tesztet hamarosan.
Korábban a telefonjaimat csak használtam, nem csináltam soha mentést, rootolást és új rom felrakását.Jelenleg a mentés-rootolás résznél tartok a következők miatt.
A fórum korábbi bejegyzései alapján átnéztem az alkalmazásokat és a következő programok vannak rajta, amiket nem tudom, hogy maradjanak-e rajta:
Gyanúsak:
-smsreg - ezt tudom, hogy gyanús, így le van tiltva és mindenképpen le akarom szedni rootolás után
-Atci_service
-CellConnectionService
-Common Data Service
-com.mediatek
-EM SIM ME lock
-YGPS
-Pico TTS
-Omacp
-OOBE
-Location engineer Mode
-MTK Android Suite Daemon
-MTK Thermal Manager
-MTKLoggerA következőket nem tudom, lehet csak nekem gyanúsak mivel tök kezdő vagyok ebben a témában
-AppGuidePlugin
-com.android.backupconfirm
-com.android.provision
-com.android.sharedstoragebackup
-com.mediatek.theme.mint/mocha/raspberry
-Config Updater
-Fused Location
-Google One TIme Init
-Kulcsláncolat
-Picasa Uploader
-Signal Factory
-VCalendarKöszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest