- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telegdy
aktív tag
Sziasztok!
Elhozott nekem egy ismerősöm egy kínai telefont, mert tudta hogy volt már nekem is ilyen, és neki nem sikerült boldogulnia vele.
Adott egy VSUN i9 típusú készülék. Annyit tudok róla hogy MTK 6577 SoC van benne és Android 4.1.2.
A probléma pedig a következő: Nincs rootolva és Play Store sincs rajta. Próbálkoztam a "Root_with_Restore_by_Bin4ry" féle módszerrel, de miután a telefonon megjelenik a párbeszédablak és rányomok a restore-ra, nem történik semmi.
Tudnátok adni valami tippet?
Bármi jól jönne, leírás, esetleg egy komplett ROM ami elfut rajta és van Play Store. Akármi.
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest