Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proli
tag
Én is hozzászolnék egy kicsit....
Nálunk 5 Mp-ben is hajlandó fotózni a telefon, úgyhogy nem 3Mp-es a kamera.
Az akksi tényleg túl könnyű ahhoz, hogy 2000-es legyen, de felőlem 1000-es is lehet, több mint 2 napot elmegy töltés nélkül (0 játék, átlagos mennyiségű telefonálás és kevés wifi).
Az érintésre viszont elég nehezen reagál - határozottan kell nyomkodni - valamint asszonypajtás arra is panaszkodik, hogy amikor valamilyen program használata után kilép a főképernyőre és el akar indítani egy másik alkalmazást, nagyon sokat molyol, olyan, mintha lefagyna egy kicsit. Mint amikor kevés a memória. A hangszóró szerintem jól szól, tisztán, de elég halkan lehet hallani benne telefonáláskor a másik felet, valamint a mikrofonja is elég halkra van állítva szerintem. Ha lesz időm, majd fel hangosítom neki ezeket és a memória gondnak tűnő problémát is megnézem, szerintem orvosolható.
Amúgy szép és jó minőségű telefonnak tűnik.....ja és marha könnyű. Nőknek ideális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Amazon Kindle
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Sorozatok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest