- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Szerintetek érdemes a Huawei Ascend Y300 30e Ft-s kártyás árához képest 4-4,3 col magasságában másik telefont újítani ennyiért, hogyha nem akarok 3D-s játékokkal játszani? A Dual sim jó lenne mondjuk az biztos. Fényképeket tekintve talán a Huawei a legjobb bár a Jiayu G2 se olyan rossz. Rendeltem egy G2-őt, csak nem jött meg és most hogy ennyit esett az ára meggondolandó. IPS kéne.
Ezeket találtam nagyjából:
- Lenovo A390 23e Ft vámolás után: olcsó, TFT
, kis akksi 
- JIAYU JY-G2 28e Ft vámolás után, nem beszél angoltot
- Lenovo A800 34e Ft vámolás után, 4,5 col, klassz hátsó rész, megfelelő akksi
- ZTE V956 32e Ft vámolás után, 4,5 col, kicsi akksi
és végül egy csúcs ezekhez képest (de kihasználnám-e valaha a tudását?! Ram miatt mégis ez kellene?! de miért is?!) AMOI A862W 38e Ft vámolás után.
Azt hiszem nem szánnék 30e Ft-nál többet egy telefonra, hiába több ram és mindenféle. Nem hiszem, hogy valaha is nyomkodnám annyit. Jó lenne a két sim, mivel lehet venni ugye telenof sim kártyát és akkor a mobilnet gombokért meg van oldva. Sajnos flottás vagyok, így nem tudom megoldani a jelenlegi sim-emmel, mert nagyon nehéz rá mobilnetet varázsolni... A Jiayu G2 van valahol ott, mint a Huawei Y300, ha jól látom. Mit gondoltok, nehéz a döntés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
, kis akksi