Hirdetés
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Szerintetek érdemes a Huawei Ascend Y300 30e Ft-s kártyás árához képest 4-4,3 col magasságában másik telefont újítani ennyiért, hogyha nem akarok 3D-s játékokkal játszani? A Dual sim jó lenne mondjuk az biztos. Fényképeket tekintve talán a Huawei a legjobb bár a Jiayu G2 se olyan rossz. Rendeltem egy G2-őt, csak nem jött meg és most hogy ennyit esett az ára meggondolandó. IPS kéne.
Ezeket találtam nagyjából:
- Lenovo A390 23e Ft vámolás után: olcsó, TFT, kis akksi
- JIAYU JY-G2 28e Ft vámolás után, nem beszél angoltot
- Lenovo A800 34e Ft vámolás után, 4,5 col, klassz hátsó rész, megfelelő akksi
- ZTE V956 32e Ft vámolás után, 4,5 col, kicsi akksiés végül egy csúcs ezekhez képest (de kihasználnám-e valaha a tudását?! Ram miatt mégis ez kellene?! de miért is?!) AMOI A862W 38e Ft vámolás után.
Azt hiszem nem szánnék 30e Ft-nál többet egy telefonra, hiába több ram és mindenféle. Nem hiszem, hogy valaha is nyomkodnám annyit. Jó lenne a két sim, mivel lehet venni ugye telenof sim kártyát és akkor a mobilnet gombokért meg van oldva. Sajnos flottás vagyok, így nem tudom megoldani a jelenlegi sim-emmel, mert nagyon nehéz rá mobilnetet varázsolni... A Jiayu G2 van valahol ott, mint a Huawei Y300, ha jól látom. Mit gondoltok, nehéz a döntés...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő