Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
andatti
üzenetére
Én is sokat szenvedtem, hogy akkor most mindenképpen kell-e nekem az 1gb ram, vagy elég az 512mb is.
De végül arra jutottam, hogy annyi pénzért amennyit én telefonra szánok jelenleg az 1gb ram csak kevés telefonban van meg, azokkal meg mindig kell valamilyen kompromisszumot kötnöm. Mivel volt aki írta, hogy 512mb elég általános használatra és főleg mivel ez lesz az első okostelefonom (21 évesen, igazából most is csak az egyetem miatt lenne jó néha) úgy vagyok vele már, hogy inkább rendeltem egy 512mb-osat (Lenovo p700i) aztán majd ahogy használom látom, hogy elég lesz-e. Legalább lesz hova fejlődni, ha arra jutok, hogy cserélek és lesz összehasonlítási alapom is.Az sms backup-hoz kapcsolódóan:
Én régen a SonyEricssonos korszakomban mindig a MyPhoneExplorer nevű programot használtam mentésre, imádtam. Minden sallangtól mentes, egyszerű használni. Azóta már kezeli az androidos telefonokat is. Még nem volt alkalmam próbálni, de már alig várom, hogy újra használhassam a Nokia Suit után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest