- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Még nem teljes a vonzalom az A820 irányában, mert a másik kiszemelt az S820. Ez kicsit nagyobb, viszont ergonómiai kialakítása miatt nagyon szimpatikus. Persze ott HD a kijelző, hpeti2 kolléga említette is a qHD és a processzor illetve az android viszonyait, szóval kérdéses a dolog.
Csak gondolom S820 tulaj nem nagyon van (még) a fórumozók között, illetve én sem vagyok benne biztos, hogy egy előlapi kamera + pár pixel megér +100 dollárt.
Mert amúgy jól jönne a kamera pont a skype miatt (elég sokat használom), ugyanakkor maradnék a Lenovonál, bízom a minőségükben. Persze a többi kínai márkával szemben sincs ellenszenvem, de ahogy olvasgattam pl. a THL vagy épp a Jiayu teszteket, szinte mindegyik esetben van valami tervezési, megoldási baki. A lenovo cuccai meg elég frankón összerakott dolgok, ez főleg az S820-nál látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Spórolós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest