Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Nagyon megtetszett nekem az új Xiaomi készülék (Hogmi / Red Rice), kb szerelem volt első látásra.
Mivel még csak előrendelni lehet, ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.
A tapasztalat mit mutat ezeknél a készülékeknél? Érdemes előrendelni, hogy biztos legyek benne, vagy esetleg jobban megéri várni 1-2 hetet, kockáztatva azt, hogy kifogy hamar a készlet (ha jól tudom, ez már Xiaomiéknél előfordult párszor), és pér hétig/hónapig megint semmi.
A másik meg az, hogy egy-két helyen azt lehet olvasni, hogy nem támogatja az európai 3G-t, csak a TD-SCDMA-t, de máshol (a gyári oldalon is) meg úgy van írva, hogy támogatja. Esetleg elképzelhető, hogy később kiderül egy olyan verzió, ami támogtja a mi hálónkat is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futárcégek
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sweet.tv - internetes TV
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest