- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
cappa72 #124419 üzenetére
Nem, én akartam /cache-t formázni amikor megkaptam, mert volt már olyan, hogy attól helyreállt a rendszer.
Az lett a vége, hogy találtam 4pda.ru-n egy S820t ROMot, újraraktam a system.img-et és a cache-t, ettől szerencsére elindult, és az adatok is megmaradtak.
Köszönöm a segítséget itt is, és az összefoglaló íróinak is
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Hozzám jutott egy Lenovo készülék, hogy nem indul, nézzek már rá. Ránéztem, és tényleg
Szóval a lényeg, hogy valahogy életet kéne lehelnem bele, de már a típusmegállapításnál problémába ütköztem. Valaki esetleg felismeri?
Sajnos nem bootol, recoverybe lép, ésFormatting /cache
-t ír, és nem tud túllépni rajta. Factory mode pedig nekem teljesen kínai -
LógaGéza
veterán
Üdv!
Nagyon megtetszett nekem az új Xiaomi készülék (Hogmi / Red Rice), kb szerelem volt első látásra.
Mivel még csak előrendelni lehet, ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.
A tapasztalat mit mutat ezeknél a készülékeknél? Érdemes előrendelni, hogy biztos legyek benne, vagy esetleg jobban megéri várni 1-2 hetet, kockáztatva azt, hogy kifogy hamar a készlet (ha jól tudom, ez már Xiaomiéknél előfordult párszor), és pér hétig/hónapig megint semmi.
A másik meg az, hogy egy-két helyen azt lehet olvasni, hogy nem támogatja az európai 3G-t, csak a TD-SCDMA-t, de máshol (a gyári oldalon is) meg úgy van írva, hogy támogatja. Esetleg elképzelhető, hogy később kiderül egy olyan verzió, ami támogtja a mi hálónkat is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest