- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
kosturica #40912 üzenetére
Szerintem nem maradtam egyedül, ha jobban megnézed, még rajtam kívül volt azért 1-2 ember, akinek feltűnik a dolog. Természetesen ha egymás mellé rakod a HD-s 6589-et és a FHD-s 6589T-t és egy 800*480-as MTK6577-et, akkor észére fogod venni, hogy miről beszélek. Addig Te csak feltételezésekbe bocsátkozol olyan dologgal kapcsolatban, amiről nekem tapasztalatom van.
Valójában, ha nincs másik telefonod, akkor teljesen jó lesz a cucc, a képe vitathatatlanul gyönyörű, de azt Te sem gondolod komolyan, hogy egy 2.25-ször több pixelt hajtó de csak 1.25-ször erősebb rendszer majd ugyanazt fogja produkálni, ráadásul az akkuidő is kevesebb lesz, mivel ugyanaz a SOC emelt órajellel nagyobb fogyasztást produkál... Azért a matematika és a fizika még mindig működik.Ha most nem egy HD-s MTK6589-ed van, akkor fogsz örülni a telónak, és a véleményemet továbbra sem fogod osztani (mert nincs összehasonlítási alapod), de ha az említett konfiggal rendelkezel, akkor nem fog tetszeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest