Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lampard19
tag
válasz
RVR400
üzenetére
Így van, szerintem is karcsu nagyon a full hd-nek a 6589 olyannyira hogy zopo c2 és c2 platinum között se éreztem különbséget (Sőt a platinum hamarabb lemerült, így csak rosszabb volt) A full hd-nek már olymindegy szerintem melyik soc hajtja, ígyse úgyse túl erős neki.
Egy vowney a maga hd felbontásával jóval gyorsabb tud lenni és egy thl w100 a maga qhd felbontásával meg még gyosabb... És érezhető a különbség az összes között.
Persze a full hd sebesség is sokak számára kielégítő lehet, de igaz, hogy a thl w100-ról indulva egyre jobban szörnyülködöm mert visszafelé haladok a sebességben. A HD még belefér a nagyobb kijelző érdekében
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jackson elektromos gitár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elég jól tudom, hogy mi a jó telefon...