- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
megint én #40062 üzenetére
Szia!
Köszönöm a rövid összefoglalót, hirtelen rá is izgultam az a820-ra, egészen ameddig meg nem láttam a méreteit. Nekem ez egyszerűen túl nagy. Az android buherálástól nem félek, régen a SonyEricsson buherálásbólis kivettem részem, ha az ment, ezzel sem lesz gond, csak sokat kell olvasnom. A Paypal fizetés alap, a postázással is tisztában vagyok. Attól kicsit parázok, hogy ha esetleg a vámosok lehúznak még egy kis pénzzel, akkor arra is kell tartalékolnom picit.kmisi99: Néztem azt is, tulajdonképpen nincs vele problémám, hogy kicsit strapabíróbb, de nem tudom van-e erre szükségem. Amikor lenne, olyankor úgy sem lesz nálam, erre a célra megmarad a régi Nokia.
CineDOG1: A p700i valóban van feketében, most már látom, de készleten nem nagyon van sehol.
Kezdek elhajlani a ZTE v970 felé, egyetlen problémám csak vele, hogy oldalt van az usb csati, de azt hiszem ennyi kompromisszum még belefér. Keresgélek tovább, aztán kiderül mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Dell notebook topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- LG LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest