Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Sziasztok !
Nagy Tisztelettel kérdezném, hogy egy Galaxy s4 mini Dual Sim-es telefon teljesen egyenértékű-e a sima 1 simes telefonnal. értem ez alatt hardver...kijelző..softveres tudásában..stb.stb.. ezt még ki is tudnám guglizni.. csupán működését nem tudom felfogni, hogy egyszerre két sim hogy különbözteti meg hogy melyikről ki hív hogy jelzi ? nem használtam még ilyet azért kérdezem.. ! pl T-s ről hívnak rózsaszín lesz, V-S ről néznek akkor meg piros ? hogy kell ezt elképzelni, mert egyi lyen telefon nekem menNNyország lenne..
Köszönöm a helpet !!! boccs lama kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest