- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
eBayről még úgy is kaptam vissza pénzt, hogy kezdő vásárlóként olyasvalakinek fizettem, akinek kevés pozitívja volt, aztán mire észbe kaptam volna, már törölték is a piactérről, szóval azt hittem, tuti bukó a dolog, PayPal-reklamációt követően mégis 1 vagy max. 2 hét alatt a számlámon volt a pénzem. Ehhez képest olyan oldalakon, ahol visszajelzéseket lehet adni a különböző piacterekről/online kereskedőkről (trustpilot, sitejabber), azt látom, hogy az Ali védelmét sokan egyenlőnek érzik a nullával. Lehet, hogy tévesek az eBay-es tapasztalataim, de azt látom, hogy ha olyan eladótól vásárolsz PayPal-on keresztül, akinek sok (minimum 10e, de ha lehet, akkor jóval több) pozitívja van, akkor nem érhet baj. Ezzel szemben az Alira és az ottani vevővédelemre elképesztően sokan panaszkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest