- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
eBayről még úgy is kaptam vissza pénzt, hogy kezdő vásárlóként olyasvalakinek fizettem, akinek kevés pozitívja volt, aztán mire észbe kaptam volna, már törölték is a piactérről, szóval azt hittem, tuti bukó a dolog, PayPal-reklamációt követően mégis 1 vagy max. 2 hét alatt a számlámon volt a pénzem. Ehhez képest olyan oldalakon, ahol visszajelzéseket lehet adni a különböző piacterekről/online kereskedőkről (trustpilot, sitejabber), azt látom, hogy az Ali védelmét sokan egyenlőnek érzik a nullával. Lehet, hogy tévesek az eBay-es tapasztalataim, de azt látom, hogy ha olyan eladótól vásárolsz PayPal-on keresztül, akinek sok (minimum 10e, de ha lehet, akkor jóval több) pozitívja van, akkor nem érhet baj. Ezzel szemben az Alira és az ottani vevővédelemre elképesztően sokan panaszkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest