- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayWolf
csendes tag
Sziasztok egy ideje már én is olvasgatom a fórumot és eldöntöttem hogy én rendelek egy kínai telefont.
Leszűkítettem a kört 2 telefonra (többi vagy túl gagyi, vagy túl nagy, vagy túl nehéz, vagy drága):1. Iocean X7
2. Jiayu G4De nem tudok dönteni, mert nem szeretnék túl nagy telefont, viszont az iocean x7 nagyon megtetszett küllemre és hát a Full HD felbontás sem az utosló. (Tudni illik kijelző mániás vagyok
) valamint árban is sokkal jobb G4-nél.
A G4 pedig egy kiforrottabb márkának tűnik nekem sőt a 4,7" kijelző is kényelmesebb lenne, viszont nem full HD illetve a telefon mérete is nem sokkal kisebb az x7-nél. A súlya pedig szinte ugyanannyi sőt kicsit nehezebb. (148g - 152g)
Ti melyiket ajánljátok szívesebben a fenti igények szerint, ill. mennyi különbség van a full DH és HD látvány között, sajna még személyesen ezt nem tudtam összehasonlítani?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest