- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
válasz
cicavizio #27299 üzenetére
Ha valami igazán kirívóan jó ebben a telefonban, az éppen az aksiideje! A 3500 mAh nem tudom pontos-e, de hogy nagyon a közelében lehet, az teljesen biztos. Először is valami batári nagy, azért a fizikai méret is sokat mond! De még inkább a tapasztalatom, amit itt már megosztottam: Egész nap megy a szinkron, levelek, időjárás stb. Telefonálok kb 45 percet, egy kis zene. Nagyon sok internet. Soha még nem ment 50% alá estére sem. Ezzel mindent elmondtam úgy érzem!
Én nem használom a gyári töltőjét, a HTC töltővel töltöm. Soha semmi gond ezzel nem volt, nem hülyítette meg! Van benne egy 32 GB-os kártya, azzal sem volt gondom, hogy nem ismerte volna fel.
Egy javaslatom van! Gyaluld le az egész rendszert és tedd fel ezt a legújabb romot! Ebben benne van az ANGOLnyelvű HD-ra átméretezett CWM recovery+root. A belső tárhely át van méretezve benne. Itt az elérhető hely 6GB, ezenkívül, ami sok problémát okozott nekem is az a recovery partíció mérete. Ezt is átpartícionálták 6MB-ről 7-re! Nekem annak idején emiatt a kisebb méret miatt feküdt meg a telefon IMEI része, mert nagyobb módosított TWRP recovery-t akartam rátenni és hazavágta az IMEI-t, nem érzélkelt sim-et.
Szóval a telefon nagyon jó, támogatottsága is van, elérhető hozzá már most is vagy 4 custom rom. Mi kell még?
Szerk: Az imei számot mindenképp ajánlatos az uncle tools-szal elmenteni, ezenkívül a /data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI/MP0B_001 tárolja az imeit, ezért célszerű az egész NVRAM mappát elmenteni a root explorerrel. Ezután neki lehet állni a rom flashelésének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest