- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeUS2140
aktív tag
Jiayu G2 akksi: Köszi mindenkinek. Ezt a gsam battery-t megpróbálom, mert a battery booster csak a launcher-t írja 1% fölé. Minden más 0.x %.
Várok akkor még pár napot és reménykedem, hogy legalább 2 napot ki tudok hozni belőle.Apropó romok. Erről az oldalról érdemes leszedni romot, vagy inkább keressek más forrást? Bár nézegettem este és nem is találtam nekem megfelelőt.
Elvileg G2 a telóm. Az akksin és az about-ban G2H van (g2h 20120910-132127). G2 1 magos, enyém 2 magos. Kicsit belekavarodtam én ebbe a Jiayu-baAkinek esetleg volt ilyen telója és szívesen segítene dobhatna egy pm-et, hogy ne itt a topicba értetlenkedjek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest