- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Nos megérkezett a várva várt Feiteng H9500
Meg voltam lepődve, mikor kibontottam, mivel küldtek ajándékba egy flip tokot, egy plusz védőfóliát, és összesen 2db akksit (az oldalon az volt kiírva, hogy csak 1 jár hozzá). Betöltöttem a SIM-et, bekapcsolás, kb 10 sec alatt felállt a rendszer, PIN kód, és minden működött egyből.
Kijelzője nagyon szép, színei pompásak, mindenféle szögből normális a kép.
Nyomogattam, feltettem egy két játékot, programot... semmi se volt ami megizzasztotta volna.Kamerája ahhoz képest, hogy telefon, szerintem kifejezetten jónak mondható.
A 4.2.1 rendszer gyors, a pár órás nyomogatás után nem nagyon sikerült megizzasztani.
Tehát a 195$-os árért kaptam egy HD felbontású 5" IPS kijelzős MTK6589 telefont, flip tokkal, fóliával két akksival. Sztem több mint megéri, köszönöm MiniDeal...
Amúgy egy kis negatív, hogy már nincs is nálam a telefon, mivel asszony egy hirtelen lendülettel úgy lenyúlta, hogy nem igaz
Úgyhogy lehet rendelek még egy ilyet, vagy egy kicsit nagyobbat, bár most az 5" megtapogatva ugy gondolom ekkora is elegendő lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Borderlands 4
- Everest / AIDA64 topik
- Jövedelem
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest