- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #21114 üzenetére
Köszi a válaszokat! Ez nagyon barátinak hangzik, használd sokáig egészséggel!
Remélem az én választottam sem lesz különb!
Fóliát honnan tűrtál rá? Vagy ahhoz kapni? Mert s7589-hez nem találtam és nem is hiszem, hogy ilyen nagyot találtok méretre vághatóból, így kicsit fosok, hogy micsinálok, amikor megjön.(#21115) FatalEror
Az nekem is szimpi volt, én is azt rendeltem volna, de készleten nem találtam olyan helyen ami szimpi volt, meg ahol volt, ott is csak fehér volt választható. Így botlottam bele az s7589 be (és az szürkébe jön). Ha n9589-et rendelsz, akkor nagyon kíváncsi vagyok, hogy a kijelzők között mennyi különbség van, illetve, hogy ugyan akkorák-e vagy s7589 tényleg 5,8 colos-e (mert írnak róla ezt is, azt is...)...ez azért lenne érdekes, mert akkor már 2 típushoz való fóliát kereshetek, nagyobb az esélye, hogy találok (nem mintha 9589hez találtam volna xD ).
(#21117) b0bcat
pandawillel én is így jártam 2x is(csak nekem fenyegetés nélkül küldték a lét vissza egyből)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Windows 10
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Filmvilág
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest