Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85 #17948 üzenetére
Érdekes dolog ez, egyfajta ördögi kör. Többen is nyithattunk volna G3-nak topikot. Én csak a magam nevében beszélek, amikor azt mondom, nekem nincs időm napközben ilyen szinten foglalkozni a témával, mert dolgozni is kell.
Nekem is feltűnt, hogy olyan kolléga nyitott topikot, akinek nincs is ilyen készüléke.
Emellett olyan másik kolléga szedett össze linkeket, akinek 2 hozzászólása volt az elmúlt 6 évben. Ez nem bántás, csak nyilván nekik sokkal kevesebb tapasztalatuk van éppen arról a készülékről, amelyről próbálnak írni. (Az már csak apróság, hogy GPS buherálás tőlem lett idézve, de azt nem én írtam).
Megsértődni nem érdemes ezen senkinek. Én csak apró betűvel jegyzem itt meg, hogy nekem jó volt ez a topik is, nem éreztem affinitást külön tenni a G3-at. Gyakorlatilag kiürül ez a topik, ha "elmegy" innen ez a téma, mert éppen a G3 miatt volt sokszor pörgős.
Időnként beesik egy "Mi a véleményetek erről..." kolléga vagy "Hol vegyem meg, mennyi a VÁM+ ÁFA..." kérdés.
Lehet, hogy "csak" az első hozzászólásban kellene egy külön részt szentelni a G3-mal kapcsolatos infóknak, linkeknek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest