- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Szép napot mindenkinek!
2 kérdésem lenne,mindkettő a CWM felrakással kapcsolatos G3-ra(vagy bármelyik másra amire ugyanigy kell felrakni)
Az egyik az általam is használt FlashTool-os telepités,a másik kérdés pedig a Mobileuncle Tools-os változat.
Sokaknak nem megy az általam is megírt CWM telepités a FlashTool-al driver problémák miatt.Az a helyzet hogy én is szoktam szenvedni vele és valószinűleg sokösszetevős a dolog mert ezt a részt a külföldi oldalakon leirt CWM telepitéseknél is előszeretettel átugorják.
Ha valakinek van tuti tippje erre a problémára kérem irja meg itt vagy priviben és kiegészitem vele a cikkemet.A másik féle CWM telepitést viszont még sosem csináltam és ezt kérdezném hogy aki így csinálta az segitsen légyszi.
Szóval először is leszedtem egy ilyen fájlt a netről:recovery_cwm5.5.0.4_ENG.imgNa most ezzel mi a teendő?
Letöltöttem ezt a progit a telomra.Jó ez az img fájlhoz?
Rootolt a teló,engedélyeztem is a hozzáférést.
Gondolom sd kártyára felmásolom,na de onnan hogyan tovább?
Melyik gomb amire nyomni kell a továbbiakban?Kösz a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest