- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Dominó85 #14381 üzenetére
Én hozzányúlok a képeimhez, néha elég komoly utómunkát kap egy-egy fotóm, de általában a természetességre törekszem, ennek ellenére nem tartom magam művésznek, inkább alkotó emberként szoktam aposztrofálni magam ha ez szóba kerül. Mondjuk számomra nem csak munka, vagy hobbi a fotózás, szerelem is. Mindenben a témát keresem, nem igazán tudom hosszú távon elterelni a gondolataimat a fotográfiáról, de azt hiszem ez megbocsájtható bűn.
A telefonok kamerájára visszatérve, biztos kézben, teljesen jól használhatóak ezek a készülékek arra amire valók, továbbmegyek a szoftveres fejlődéssel, frissítések megjelenésével (pl. gyári, hivatalos, "végleges" JB ROM megjelenésével) tovább fognak javulni ezek a tulajdonságok szóval szerintem nincs miért aggódni. Persze ettől még nem kell tőlük azt várni, hogy kiváltsanak egy fényképezőgépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest