- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Tudna valaki segíteni hogy megértsem miért merül így a telefon komoot app, használata közben? Ez egy 4 órás túra után jött össze, ahogy látható a végén kilőtte a gps-t is, így az utolsó 13 km nincs is felvéve.
Telefon MI4C - új akksi van benne, gyári visszaállítás volt. Pocket mode ON volt, most kikapcsoltam, ennek melyik a helyes állítása?
TURN on MIUI optimization be van kapcsolva (gyárilag) ezt kapcsoljam ki? Illetve még van valami olyasmi hogy show apps that drain battery fast.
Nem kellene ilyen szinten merüljön, végig ébren volt a teló, pedig csak párszor vettem elő hogy lássam az útvonalat, illetve lőttem 5 képet, tavaly 6 órá túrán sem halt meg a régi akksi, szóval szinte biztos hogy ez valami hülye beállítási probléma lesz, remélem tudtok segíteni.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest