- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van a háztartásunkban 2db Elephone P8000. Mindkettő elég szar akku idővel bír, 3 évesek. Egyik még napi használatban van, másik már csak amolyan vésztartalék. Amit még napi szinten használnák másfél hete kapott új aksit, de semmi javulás nem történt. Nagyon gyakran előfordult és még mostanában is, hogy egy teljes éjszaka nem elég hogy 100%-ra feltöltse, előfordul hogy teljesen feltöltött állapotból néhány óra alatt szinte csutkára merül, van olyan hogy jelzi az alacsony töltöttséget 15%, majd 2 perc múlva ki is kapcsol. Ha van valami ötletetek mit lehetne vele csinálni, örülnékMint írtam aksi csere megvolt, már azon is agyaltam hogy a gyári 5.1 droidot le kéne cserélni valamire, de ehhez nagyon nem értek, nem tudom mit volna érdemes felrakni, milyen módon és hogy esetleg mentést érdemes-e csinálni, stb. Ha van valami kipróbálni való javaslatotok, nagyon boldog lennék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest